Inloggen

Een privé chef maakt jouw zakelijke diner echt persoonlijk

Zakelijke diners

Personeels- en team uitjes

Relatie- en personeelsgeschenken

Bekend van:brabants-dagbladde-ondernemerbnr-nieuwsradioad_krantad_krantad_krant

4.8 uit 720 reviews op CHEFSTBL

chef-gear-gloves@40x40

Wij cheffen het wel

We denken graag mee hoe we het evenement zo passend mogelijk kunnen maken. Voor speciale wensen kun je een offerte aanvragen.

room_service_plates@40x40

Volledige ontzorging

We plannen de diners met je relaties in, het diner wordt verzorgd en de financiële afhandeling met de chef wordt verzorgd.

chef-gear-hat@40x40

Kwaliteit gegarandeerd

Alle chefs zijn door ons persoonlijk geselecteerd. Het zijn echte professionals die graag het perfecte diner voor jou en je relatie verzorgen.

hospital-shield@40x40

Covid proof

Of de chefs nu aan huis komen of op een andere locatie, ze houden zich altijd aan de wettelijke vereisten m.b.t. COVID-19 en nemen extra maatregelen indien dat gewenst is.

Medewerkers aan een zakelijk diner van CHEFSTBL

Versterk de band met collega’s en zakenrelaties

Een zakelijk diner met een privé chef is dé gelegenheid om de band met je zakenrelaties of collega’s te versterken. Het geeft je de mogelijkheid om besloten met elkaar bij te praten, een deal te sluiten of resultaten te vieren. Je kunt een privé diner natuurlijk ook cadeau doen aan een zakenrelatie, het is de ideale manier om iemand in het zonnetje te zetten.

CHEFSTBL verzorgt het diner op locatie en staat garant voor de kwaliteit van de chefs, daarbij wordt het volledige traject uit handen genomen. Geen gepaste locatie tot je beschikking? Bij onze partner InspiratieopLocatie.nl  kan je jouw bijzondere vergaderlocatie boeken.

ReferentiesWat heeft CHEFSTBL voor deze bedrijven betekend?

b2b-calvi-zakelijk-diner

Kerstgeschenk voor het personeel met een landingspagina en een videoboodschap.

b2b-t_mobile-zakelijk-diner

Verschillende diners aan huis als prijs voor de winnaars van een sales challenge.

b2b-manpower-zakelijk-diner

Zakelijk diner van een privé chef op een externe locatie als afsluiting van een strategische dag.

b2b-instituut_voor_het_midden_en_kleinbedrijf-zakelijk-diner

Verschillende diners met zakenrelaties op kantoor om de band te versterken.

Ervaringen van onze klanten

Geweldige diner-ervaring voor onze medewerkers Wat een leuk concept! CHEFSTBL heeft ons ontzettend goed geholpen bij de uitvoering van het kerstcadeau voor onze medewerkers. Met een creatieve geest hebben zij met ons meegedacht in oplossingen. De persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en flexibiliteit maken CHEFSTBL een... Lees meer

Katrien Smit
Calvi

Een geweldige manier om ontspannen Als afsluiting van een strategische dag met het team hebben we op onze vergaderlocatie genoten van een heerlijk diner van chef The Smoking Pan. De chef nam alles mee en liet alles weer brandschoon achter. Een geweldige manier om ontspannen... Lees meer

Janine Bos
Manpower, Directeur

Vraag een offerte aan voor je zakelijke diner

Vul hieronder je gegevens en wensen in. Zo kijken we samen naar de mogelijkheden en chefs die geschikt zijn voor jouw bedrijf en personeel.

Veelgestelde vragen

Het zou ideaal zijn als er een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser aanwezig is op de locatie. Is dit niet helemaal het geval? Geef het even aan in je reservering en dan kan er ongetwijfeld iets op bedacht worden. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig. Toch geen geschikte locatie tot je beschikking? Via onze partner InspiratieopLocatie.nl kan je jouw ideale locatie boeken.

Uiteraard! Wanneer je bij de aanvraag al aangeeft om welke allergieën of dieetwensen het gaat, zorgen wij ervoor dat de chef die we aanraden hier rekening mee kan houden. Nadat de boeking is voldaan, is er dan ook nog een contactmoment met de chef waar dieetwensen/allergieën en het menu besproken kunnen worden. 

Wij snappen natuurlijk dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen én voor 8 of meer personen. Servies en bestek worden daarom altijd verzorgd door de chef, bij een arrangement met wijn wordt ook altijd het glaswerk meegebracht. Verdere bijzonderheden qua tafelaankleding verschillen per chef, wij zullen er altijd voor zorgen dat de desbetreffende chef perfect bij jouw wensen aansluit.

Absoluut niet! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De kans is groot dat de keuken zelfs schoner achterblijft dan voorheen!

Zoals bij de referenties te zien, zijn er veel verschillende invullingen te geven aan een zakelijk evenement. Wij denken hier dan ook graag samen met jou en je bedrijf in mee. Onze chefs zijn enorm creatief en grijpen graag uitdagingen aan, je kunt er dus op vertrouwen dat we samen tot een gepast idee komen.

Voor zakelijke evenementen is het inderdaad mogelijk om van tevoren een offerte te ontvangen en achteraf op factuur te betalen.