Boek een walking dinner aan huis van topkwaliteit

Een culinaire ervaring om nooit te vergeten

Een luxe walking dinner voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Ideaal voor grote groepen of voor een informele setting

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

1436 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Jouw ideale walking dinner

Via CHEFSTBL vind je gemakkelijk en snel jouw ideale thuiskok voor een walking dinner aan huis of op kantoor: Een ideale oplossing om met grote groepen informeel maar op hoog niveau te kunnen dineren. Een walking dinner van een thuiskok bestaat vaak uit 5 tot 8 kleine gangen. De gerechten worden mooi opgemaakt en met bijbehorend bestek worden uitgeserveerd aan de gasten. Je kan zelf kiezen waar je gaat eten, aan een statafel of zittend aan een tafel. Iedereen kan zijn eigen plekje zoeken en tussen de gangen door van plaats verwisselen.

Door het informele karakter is een walking dinner heel erg geschikt voor grote groepen en zakelijke gelegenheden. Met het grootste aanbod van privé chefs in Nederland en België, zit jouw match voor een juiste thuiskok voor een walking dinner aan huis er zeker tussen. We hebben verschillende arrangementen op de site staan, maar mocht jouw favoriete cateraar geen walking dinner aanbieden op CHEFSTBL neem dan vooral even contact met ons op. Wij vragen de chef naar de mogelijkheden om hun private diner als walking dinner aan te kunnen bieden.

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Onze thuiskoks zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De thuiskok neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel thuiskoks beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Een walking dinner bij CHEFSTBL

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef voor een walking dinner toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig walking dinner kan je niet zijn.