Walking dinner aan huis in Zwolle

Walking dinner in Zwolle

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Zwolle! Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Zwolle.

Van diverse, verrukkelijke hapjes genieten

Bij een walking dinner in Zwolle is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

In Zwolle een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Zwolle.

Waarom raden wij een walking dinner in Zwolle aan?

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Doordat er diverse hapjes worden geserveerd gedurende meerdere gangen, blijft het diner gevarieerd. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Tot slot kunnen onze walking dinners in Zwolle volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

Wanneer kiezen voor een walking dinner in Zwolle?

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Zwolle voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Zwolle. In ieder geval kan een walking dinner plaatsvinden op vrijwel iedere locatie. Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Een walking dinner in Zwolle door CHEFSTBL

Wil jij een bijzondere walking dinner in Zwolle organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Zwolle? Bovendien zijn de diners nog aan te passen naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Zwolle. Wanneer de chef die in Zwolle jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Zwolle gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus heb jij iets leuks te vieren in Zwolle en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Zwolle onvergetelijk te maken!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Zwolle?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.