Walking dinner aan huis in Weesp

Walking dinner in Weesp

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Weesp? Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Er worden verschillende, bijzondere gerechten naar jou toegebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Weesp.

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Bij een walking dinner in Weesp is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

Als je in Weesp een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Alle walking dinners in Weesp worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Weesp.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Weesp?

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Een walking dinner in Weesp maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Weesp altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer kies je in Weesp voor een walking dinner?

Wil jij in Weesp een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Weesp. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Een walking dinner in Weesp door CHEFSTBL

Als jij in Weesp een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Weesp de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Zo weet je dus zeker dat jouw walking dinner in Weesp hoe dan ook doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Weesp een walking dinner te houden? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Weesp!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Weesp?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.