Walking dinner aan huis in Utrecht

Walking dinner in Utrecht

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Utrecht? Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Voor de allerbeste walking dinners in Utrecht moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Utrecht? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Je kunt alle kanten op als je in Utrecht een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Utrecht aanbieden!

Walking dinner in Utrecht - de voordelen op een rijtje

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste maakt een walking dinner het in Utrecht mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kun je voor je walking dinner in Utrecht altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Gelegenheden in Utrecht voor een walking dinner

Wil jij in Utrecht een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Utrecht ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Walking dinner in Utrecht boeken

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Utrecht. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. Bovendien zijn de diners nog aan te passen naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Utrecht. Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Utrecht gaat sowieso door!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Utrecht waar een walking dinner perfect op aansluit? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Utrecht kunt organiseren!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Utrecht?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.