Walking dinner aan huis in Tilburg

Walking dinner in Tilburg

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Tilburg? Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Tilburg? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Tilburg verschillende soorten 'fingerfood'. Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Mocht jij in Tilburg een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Je smaakpapillen zullen in ieder geval goed verwend worden door al die heerlijke, kleine gerechtjes! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Tilburg.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Tilburg?

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Een walking dinner in Tilburg maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Tilburg altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer kies je in Tilburg voor een walking dinner?

Wil jij in Tilburg een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Tilburg verzorgen!

In Tilburg een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Tilburg de walking dinner graag voor je aan. Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Tilburg gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus wil jij in Tilburg graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Tilburg kunt organiseren!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Tilburg? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.