Walking dinner aan huis in Sneek

Walking dinner in Sneek

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Sneek. Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Voor de allerbeste walking dinners in Sneek moet je bij CHEFSTBL zijn!

Iedere gang een nieuwe verrassing

Wat staat er bij een walking dinner in Sneek op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

Mocht jij in Sneek een walking dinner willen plannen, dan zijn er gigantisch veel mogelijkheden! Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Sneek aanbieden!

Waarom raden wij een walking dinner in Sneek aan?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Sneek mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kun je voor je walking dinner in Sneek altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Gelegenheden in Sneek voor een walking dinner

Kies in Sneek voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. De walking dinner kan alles net even wat minder statig maken en zorgen voor een informele, luchtige sfeer tussen partners of collega's. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Sneek zeer gepast zou zijn. We kunnen in ieder geval stellen dat je van vrijwel iedere plek een geschikte ruimte kunt maken voor een walking dinner. Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Sneek verzorgen!

Als jij in Sneek een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. De walking dinners die wij zoal aanbieden zijn arrangementen met Italiaanse, Internationale en Mediterraanse keukens. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Als de chef om een belangrijke reden niet meer kan komen, dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Sneek doorgaat.

Heb jij binnenkort in Sneek iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Sneek onvergetelijk te maken!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Wellicht klinkt een BBQ, buffet of thuiskok in Sneek jou beter in de oren? Ook dat maken wij graag voor je mogelijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.