Walking dinner aan huis in Rotterdam

Walking dinner in Rotterdam

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Rotterdam! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Rotterdam bij CHEFSTBL al gezien?

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Bij een walking dinner in Rotterdam is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Je kunt alle kanten op als je in Rotterdam een walking dinner gaat organiseren. Je smaakpapillen zullen in ieder geval goed verwend worden door al die heerlijke, kleine gerechtjes! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Rotterdam aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

De grootste pluspunten van een walking dinner

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kunnen onze walking dinners in Rotterdam volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

Gelegenheden in Rotterdam voor een walking dinner

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Rotterdam voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Rotterdam organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Rotterdam. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Rotterdam

In Rotterdam een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gerechten van jouw walking dinner perfect op elkaar aansluiten en op een mooie wijze gepresenteerd worden. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Rotterdam doorgaat.

Heb jij binnenkort in Rotterdam iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij maken jouw walking dinner in Rotterdam graag een dag om nooit te vergeten!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Wellicht klinkt een BBQ, buffet of thuiskok in Rotterdam jou beter in de oren? Ook dat maken wij graag voor je mogelijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.