Walking dinner aan huis in Noordwijk

Walking dinner in Noordwijk

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Noordwijk? Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Voor de allerbeste walking dinners in Noordwijk moet je bij CHEFSTBL zijn!

Genieten van verschillende, kleine gerechtjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Noordwijk? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Of je nu houdt van vlees, vis of groenten, er komt vanalles voorbij waar jij van mag proeven! Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Als je in Noordwijk een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Alle walking dinners in Noordwijk worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Noordwijk.

Voordelen van een walking dinner

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Een walking dinner in Noordwijk maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Bovendien kunnen onze walking dinners in Noordwijk volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

In Noordwijk een walking dinner organiseren

Wil jij in Noordwijk een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Het maakt eigenlijk niet uit wat je te vieren hebt - iedereen wordt blij van een walking dinner! Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Noordwijk

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Vanzelfsprekend worden alle gerechtjes van het walking dinner in Noordwijk goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht jouw gekozen chef last minute toch niet meer kunnen? Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat er een vervangende chef bij je langskomt om de walking dinner in goede banen te leiden. Jouw walking dinner in Noordwijk gaat dus hoe dan ook door!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Noordwijk waar een walking dinner perfect op aansluit? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Neem bij vragen of twijfels zeker even contact met ons op. Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Noordwijk tot een groot succes te maken!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Noordwijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.