Walking dinner aan huis in Lisse

Walking dinner in Lisse

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Lisse? Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Voor de allerbeste walking dinners in Lisse moet je bij CHEFSTBL zijn!

Grote variëteit aan gerechten

Wat staat er bij een walking dinner in Lisse op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Vaak vormt fingerfood, ook wel amuses genoemd, een variatie van warme en koude hapjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

Je kunt alle kanten op als je in Lisse een walking dinner gaat organiseren. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Alle walking dinners in Lisse worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Lisse.

De grootste pluspunten van een walking dinner

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Om te beginnen is een walking dinner in Lisse een heel sociaal diner waarbij iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook een groot voordeel van een walking dinner is de grote diversiteit aan hapjes. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Bovendien kunnen onze walking dinners in Lisse volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

In Lisse een walking dinner organiseren

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook krijgt iedereen de mogelijkheid om met elkaar te spreken onder het genot van bijzondere heerlijkheden.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Lisse ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft de ruimte maar aan te kleden en te voorzien van een aantal statafels. Dan wordt het al gelijk geschikt voor een groep die van een walking dinner wil genieten!

Een walking dinner in Lisse door CHEFSTBL

Wil jij een bijzondere walking dinner in Lisse organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Lisse de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Wanneer de chef die in Lisse jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Lisse gaat sowieso door!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Lisse waar een walking dinner perfect op aansluit? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Lisse!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Lisse?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.