Walking dinner aan huis in Limburg

Walking dinner in Limburg

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Limburg? Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Limburg? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Iedere gang een nieuwe verrassing

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Limburg verschillende soorten 'fingerfood'. Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. De ene keer word je verrast met een mals stukje vlees, de andere keer met een gazpacho met burratacrème, vervolgens zalm met geroosterde venkel en bieslookolie of een risotto fungi en dan een carpaccio-gerechtje met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

Je kunt alle kanten op als je in Limburg een walking dinner gaat organiseren. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Alle walking dinners in Limburg worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Limburg.

Walking dinner in Limburg - de voordelen op een rijtje

Waarom zou jij moeten kiezen voor een walking dinner in plaats van een 'gewoon' diner? Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Limburg altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer kies je in Limburg voor een walking dinner?

Wil jij in Limburg een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar een walking dinner is zeker niet alleen geschikt voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten of congressen; het is ook een hele originele en sociale manier om bruiloften en verjaardagen te vieren! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Limburg verzorgen!

Wil jij een bijzondere walking dinner in Limburg organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Wanneer de chef die in Limburg jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Limburg doorgaat.

Dus, klaar om eens iets nieuws uit te proberen en in Limburg een walking dinner te houden? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Limburg onvergetelijk te maken!

Mocht een walking dinner toch niet hetgeen zijn wat je in gedachte had? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Limburg!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.