Walking dinner aan huis in Harderwijk

Walking dinner in Harderwijk

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Harderwijk! Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. De gerechten worden namelijk naar jou toegebracht, waardoor je gezellig op meerdere plekken kunt gaan staan. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Harderwijk? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Harderwijk? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

In Harderwijk een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Alle walking dinners in Harderwijk worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Harderwijk.

Waarom raden wij een walking dinner in Harderwijk aan?

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Hierdoor wordt het gelijk een veel socialere bijeenkomst en zal alles soepel verlopen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Tot slot kunnen onze walking dinners in Harderwijk volledig worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jou als klant.

Wanneer kiezen voor een walking dinner in Harderwijk?

Kies in Harderwijk voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke bijeenkomsten is het slim om een walking dinner te plannen. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Harderwijk ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Harderwijk zeer gepast zou zijn. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Harderwijk! Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om de ruimte in PLAATSNAAM voor te bereiden op de walking dinner, is een aantal statafels neerzetten en mooi aankleden.

Een walking dinner in Harderwijk door CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Harderwijk de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Ook voor het benodigde bestek en servetten wordt door ons gezorgd. Jij hoeft nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van de heerlijke hapjes die onze chef aan jou en je gasten introduceert. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Harderwijk doorgaat.

Heb jij binnenkort in Harderwijk iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan zit je bij CHEFSTBL aan het goede adres! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Harderwijk!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Harderwijk!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.