Walking dinner aan huis in Groningen

Walking dinner in Groningen

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Groningen. Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Groningen.

Van diverse, verrukkelijke hapjes genieten

Bij een walking dinner in Groningen is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Uiteraard kan daar ook nog wel een heerlijk toetje bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romige kwark met vers fruit?

Je kunt alle kanten op als je in Groningen een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Groningen te realiseren.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Groningen?

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot kun je voor je walking dinner in Groningen altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Wanneer is in Groningen een walking dinner een goed idee?

Zeker als je in Groningen een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Groningen. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een ruimte te voorzien van een aantal mooi aangeklede statafels wordt het al gelijk mogelijk om met een grote groep een walking dinner te houden.

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Groningen verzorgen!

In Groningen een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! In ons aanbod vind je onder andere arrangementen met Internationale, Italiaanse en Mediterraanse keukens. Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Vanzelfsprekend worden alle gerechtjes van het walking dinner in Groningen goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Wanneer de chef die in Groningen jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Jouw walking dinner in Groningen gaat dus hoe dan ook door!

Heb jij binnenkort in Groningen iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Groningen onvergetelijk te maken!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Groningen? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.