Walking dinner aan huis in Eindhoven

Walking dinner in Eindhoven

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Eindhoven! Dit is namelijk een zeer originele en bijzondere manier om onder het genot van heerlijke hapjes samen te zijn met vrienden en familie. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Er worden verschillende, bijzondere gerechten naar jou toegebracht. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Eindhoven bij CHEFSTBL al gezien?

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Eindhoven verschillende soorten 'fingerfood'. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

Je kunt alle kanten op als je in Eindhoven een walking dinner gaat organiseren. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Doordat wij onze chefs puur op kwaliteit uitkiezen, kunnen wij de allerbeste walking dinners in Eindhoven aanbieden!

Walking dinner in Eindhoven - de voordelen op een rijtje

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Gasten kunnen immers vrij rond lopen en bij verschillende tafels gaan staan tijdens het diner. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Een tweede voordeel is dat je bij een walking dinner de keuze hebt uit veel verschillende gerechtjes. Dankzij de verschillende gangen met diverse hapjes wordt het diner nooit eentonig. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Bovendien kunnen onze walking dinners in Eindhoven volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

Wanneer kies je in Eindhoven voor een walking dinner?

Zeker als je in Eindhoven een sociale bijeenkomst zoals een netwerkevent organiseert, is een walking dinner een zeer goed idee. Maar ook voor de wat zakelijkere bijeenkomsten is een walking dinner zeer geschikt. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Hoewel een walking dinner dus zeer geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten en borrels, is het in Eindhoven ook aan te raden om een walking dinner te organiseren voor een trouwerij of een verjaardagsfeestje! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Eindhoven. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Eindhoven

Op CHEFSTBL vind je een groot aanbod aan diverse walking dinners in Eindhoven. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Eindhoven. Als de chef om een belangrijke reden niet meer kan komen, dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Eindhoven gaat sowieso door!

Heb jij binnenkort in Eindhoven iets te vieren waardoor jij een walking dinner wilt organiseren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Heb jij nog vragen of twijfel je tussen een aantal arrangementen! Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de ideale walking dinner in Eindhoven kunt organiseren!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Eindhoven!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.