Walking dinner aan huis in Dordrecht

Walking dinner in Dordrecht

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Dordrecht! Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Heb je het grote aanbod aan walking dinners in Dordrecht bij CHEFSTBL al gezien?

Iedere gang een nieuwe verrassing

Bij een walking dinner in Dordrecht is het gebruikelijk om ‘fingerfood’ te serveren. Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. De ene keer krijg je een lekkere gazpacho met burratacrème, een paar minuten word je verrast met een smaakvol stukje vlees en weer een paar minuten later krijg je de kans om viskroketjes te proeven. Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

De mogelijkheden zijn eindeloos als je in Dordrecht een walking dinner organiseert via CHEFSTBL. In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij bieden namelijk de allerbeste walking dinners in Dordrecht aan. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze koks zeer zorgvuldig uitkiezen, gelet op kwaliteit.

Waarom raden wij een walking dinner in Dordrecht aan?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Ten eerste wordt het dankzij een walking dinner in Dordrecht mogelijk om met meerdere mensen en gezelschappen samen te zijn en een praatje te maken tijdens het dineren. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook een groot voordeel van een walking dinner is de grote diversiteit aan hapjes. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot heb je bij een walking dinner in Dordrecht de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

In Dordrecht een walking dinner organiseren

Wil jij in Dordrecht een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Dordrecht organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Dordrecht. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Laat CHEFSTBL jouw walking dinner in Dordrecht verzorgen!

Als jij in Dordrecht een walking dinner wilt laten komen, dan raden we je aan om eens bij de diverse mogelijkheden van CHEFSTBL te kijken. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Dordrecht de walking dinner graag voor je aan. Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. De chefs van CHEFSTBL maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk en brengen daarom ook alle bestek en servies mee. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken! Wanneer de chef die in Dordrecht jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Dordrecht gaat sowieso door!

Dus wil jij in Dordrecht graag een walking dinner houden om een bepaalde gelegenheid te vieren? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Dordrecht!

Mocht een walking dinner toch niet helemaal jouw smaak zijn? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Dordrecht? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.