Walking dinner aan huis in Deventer

Walking dinner in Deventer

Als je een speciale gelegenheid te vieren hebt, dan raden we je zeker aan om een walking dinner te houden bij jou in Deventer. Dit gaat gegarandeerd voor veel gezelligheid en culinaire verrassingen zorgen! Bij deze vorm van dineren, kunnen jouw gasten zelf hun 'tafelschikking' bepalen. Je kunt gaan en staan waar en met wie je wilt en de gerechten worden in verschillende gangen naar jou toegebracht. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Het grootste voordeel van deze manier van dineren is dat je met veel meer mensen kunt kletsen dan wanneer je op normale wijze dineert. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Deventer.

Iedere gang een nieuwe verrassing

Wat wordt er geserveerd bij jouw walking dinner in Deventer? Juist, diverse soorten fingerfood! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. De verschillende amuses die je krijgt voorgeschoteld, kunnen zowel warm als koud zijn. Of je nu houdt van vlees, vis of groenten, er komt vanalles voorbij waar jij van mag proeven! Wat dacht je ervan om af te sluiten met een espresso met panna cotta en vers fruit? Of heb je toch liever een huisgemaakte tiramisu als toetje?

In Deventer een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! In ieder geval zullen jouw smaakpapillen voor een verrassing komen te staan! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Deventer te realiseren.

Voordelen van een walking dinner

De grootste voordelen van een walking dinner hebben we natuurlijk al opgenoemd. Ten eerste maakt een walking dinner het in Deventer mogelijk om met veel verschillende mensen een praatje aan te gaan. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Een ander voordeel van een walking dinner is de variëteit in het eten. Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Wat is er nu leuker dan meerdere nieuwe gerechtjes proeven? Tot slot heb je bij een walking dinner in Deventer de mogelijkheid om jouw voorkeuren, dieetwensen of allergieën door te geven aan onze chefs, die het menu vervolgens compleet hierop aanpassen.

Wanneer kies je in Deventer voor een walking dinner?

Aangezien walking dinners erg gericht zijn op het sociale aspect, is het bijna vanzelfsprekend om in Deventer voor een walking dinner te kiezen als je bijvoorbeeld een netwerkevenement organiseert. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook wordt het gemakkelijker om met verschillende zakenpartners het gesprek een op een aan te gaan.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Deventer organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Deventer. Op vrijwel iedere plek is het mogelijk om een walking dinner te organiseren. Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Een walking dinner in Deventer door CHEFSTBL

Wil jij een bijzondere walking dinner in Deventer organiseren? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de verschillende opties. Of je nu een Italiaans, Internationaal of Frans arrangement wilt, grote kans dat wij het aanbieden! En als je nog speciale voorkeuren of wensen hebt, dan passen we in Deventer de walking dinner graag voor je aan. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Deventer doorgaat.

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Deventer waar een walking dinner perfect op aansluit? Aan de hand van onze verschillende cateringopties kunnen wij jouw feest culinair laten slagen. Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij doen er alles aan om jouw walking dinner in Deventer onvergetelijk te maken!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Deventer!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.