Walking dinner aan huis in Den haag

Walking dinner in Den haag

Heb je een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk er dan eens over na om een walking dinner te houden bij jou in Den haag! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Er is bij deze vorm van dineren geen georganiseerde tafelschikking. Dit komt omdat men niet aan tafel zit tijdens het eten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij walking dinners kun je genieten van allerlei hapjes die in meerdere gangen naar jou toe worden gebracht. Gezellig met iedereen kletsen onder het genot van de lekkerste hapjes, wat wil je nog meer? Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Den haag.

Genieten van diverse culinaire hoogstandjes

Wat staat er bij een walking dinner in Den haag op het menu? Hoogstwaarschijnlijk heerlijke 'fingerfood' gerechtjes! Deze heerlijke, kleine hapjes zijn makkelijk uit de hand te eten en worden op prachtige wijze geserveerd, in een kommetje of glas bijvoorbeeld. Meestal worden er zowel koude als warme gerechtjes uitgeserveerd. Of je nu houdt van vlees, vis of groenten, er komt vanalles voorbij waar jij van mag proeven! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

Als je in Den haag een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je bij ieder arrangement in bent voor een verwennerijtje! Alle walking dinners in Den haag worden namelijk verzorgd door de beste chefs uit Den haag.

Walking dinner in Den haag - de voordelen op een rijtje

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Iedereen bepaalt namelijk zelf waar en met wie hij/zij gaat staan en met wij hij/zij een gesprek aanknoopt tijdens het dineren. Hierdoor blijft het feest of de bijeenkomst soepel verlopen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Er zijn namelijk verschillende gangen die bestaan uit meerdere heerlijke hapjes. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij! Bovendien kunnen onze walking dinners in Den haag volledig worden aangepast op eventuele dieetwensen en allergieën.

In Den haag een walking dinner organiseren

Wil jij in Den haag een netwerkevenement organiseren? Een walking dinner is dan een zeer goed idee. Dit versterkt het sociale aspect. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Met een walking dinner kun je de bijeenkomst net iets informeler en luchtiger maken dan bij een statig diner. Bovendien krijg je de kans om meerdere zakenpartners of collega's te spreken tijdens het diner.

Niet alleen voor netwerkevenementen, bedrijfsfeesten en congressen is een walking dinner geschikt. Het is ook een uitstekende optie voor verjaardagen, bruiloften en andere vieringen. En natuurlijk zijn er nog veel meer situaties en gelegenheden waarbij een walking dinner in Den haag zeer gepast zou zijn. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

CHEFSTBL verzorgt jouw walking dinner in Den haag

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. En als jij nog leuke ideeën hebt of bepaalde ingrediënten of gerechtjes in gedachten hebt, dan kunnen wij deze eventueel meenemen in ons menu! Natuurlijk worden alle gerechten op een sierlijke wijze gepresenteerd en sluiten de gangen goed op elkaar aan. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht de chef om een belangrijke reden verhinderd zijn, dan regelen wij een geschikte vervanger voor je. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw walking dinner in Den haag gecanceld wordt en dat je last minute nog iets anders moet regelen!

Dus heb jij iets leuks te vieren in Den haag en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan klaar om de walking dinner bij jou in Den haag tot een groot succes te maken!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Wat dacht je van een buffet, BBQ of thuiskok in Den haag? Op onze website vind je de verschillende opties!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.