Walking dinner aan huis in Delft

Walking dinner in Delft

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Delft! Door een walking dinner te organiseren, weet je namelijk zeker dat je op een sociale, originele en moderne manier kunt dineren samen met familie, vrienden of collega's. Bij walking dinners hoeft men niet volgens een vaste indeling aan tafel te zitten. Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij iedere gang word je verrast met kleine, bijzondere gerechten. Het grote voordeel van walking dinners is dat je gezellig met iedereen kunt kletsen, in plaats van met slechts één klein groepje. Bij CHEFSTBL vind je een fantastisch aanbod aan walking dinners in Delft.

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Delft verschillende soorten 'fingerfood'. Dit zijn kleine hapjes die prachtig geserveerd zijn, in een glas bijvoorbeeld, en die je gemakkelijk staand kunt eten. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een heerlijk toetje, bijvoorbeeld in de vorm van een romige pana cotta met vers fruit!

Als je in Delft een walking dinner organiseert, zijn de mogelijkheden eindeloos! Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Bij CHEFSTBL selecteren wij onze chefs op basis van kwaliteit en dat geeft jou de keuze uit de beste walking dinners uit Delft.

Voordelen van een walking dinner

Ten opzichte van een normaal diner, heeft een walking dinner enorm veel voordelen. Een walking dinner in Delft maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Men heeft namelijk geen vaste zitplek en kan gaan en staan waar men wilt. Iedereen kiest zijn eigen gesprekspartner. Om deze reden wordt het voor iedereen een prettige bijeenkomst. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Wie houdt er nu niet van delen en proeven? Bovendien wordt er bij het walking dinner in Delft altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

Wanneer kies je in Delft voor een walking dinner?

Kies in Delft voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar een walking dinner is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij een zakelijke bijeenkomst. Dankzij de walking dinner wordt de meeting net wat luchtiger en vriendschappelijker. Ook krijg je zo de mogelijkheid om al je zakenpartners of collega’s te spreken en ondertussen te genieten van verschillende creaties van de chef.

Maar niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten of netwerkborrels is een walking dinner een goede optie. Ook voor bruiloften, verjaardagen en andere feestjes voegt een walking dinner veel toe. Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Delft. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Boek jouw walking dinner in Delft bij CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Delft? Ook kun je bij ons altijd terecht met bepaalde wensen, allergieën of voorkeuren! Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en gerechten mooi op elkaar aansluiten en op een nette manier worden geserveerd. Je hoeft zelfs niet meer te denken aan borden, kommetjes, bestek en servetten! Onze chefs brengen alles mee om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Dus wat er ook gebeurt, jouw walking dinner in Delft gaat sowieso door!

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Delft waar een walking dinner perfect op aansluit? Wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt aan de hand van onze heerlijke hapjes. Mocht je nog twijfelen tussen een aantal chefs of heb je nog bepaalde vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij maken jouw walking dinner in Delft graag een dag om nooit te vergeten!

Sluit de walking dinner toch niet helemaal goed aan op jouw wensen of event? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere dineropties! Wat dacht je bijvoorbeeld van buffet, BBQ of kok aan huis in Delft?

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.