Walking dinner aan huis in Breda

Walking dinner in Breda

Wat dacht je ervan om een keer een walking dinner te organiseren bij jou in Breda? Een walking dinner is namelijk een moderne, sociale en originele manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten. Er is geen vaste tafelschikking, want er wordt simpelweg niet aan tafel gegeten. Iedereen kan gezellig rondlopen tussen de gangen door, zodat er met verschillende mensen kan worden gepraat. Het diner bestaat uit verschillende gangen met kleine, speciale gerechtjes. Deze vorm van dineren is superleuk omdat iedereen de kans krijgt om met elkaar te praten onder het genot van culinaire hoogstandjes. Ben je op zoek naar de ideale walking dinner in Breda? Dan zit je bij CHEFSTBL goed!

Grote variëteit aan gerechten

Onze chefs serveren tijdens walking dinners in Breda verschillende soorten 'fingerfood'. Deze hapjes worden opgediend op een speciale manier, op zo'n manier dat je ze eenvoudig met een lepel of vorkje staand kunt eten. Deze culinaire hapjes, die ook wel amuses worden genoemd, vormen vaak een mix van heerlijke koude en warme gerechtjes. Het kan gaan van malse stukjes biefstuk, tot een speciale groente-risotto tot aan zalm met geroosterde venkel en bieslookolie. Om het diner goed af te sluiten, wordt er ook gezorgd voor een toetje om je vingers bij af te likken.

In Breda een walking dinner plannen kan via CHEFSTBL heel eenvoudig en er is keuze uit veel verschillende arrangementen! Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Breda te realiseren.

Waarom kiezen voor een walking dinner in Breda?

Een walking dinner heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normaal diner. Toch wel een van de belangrijkste voordelen is dat je tijdens een walking dinner met veel meer mensen kunt praten dan tijdens een normaal diner. Genodigden krijgen immers de kans om bij verschillende groepen aan te sluiten omdat ze geen vaste zitplek hebben. Op deze manier worden er geen gesprekken geforceerd en loopt alles lekker soepel. Wat een walking dinner ook zo leuk maakt, is de grote diversiteit aan heerlijke gerechtjes! Er worden immers steeds andere hapjes geserveerd, waardoor het diner niet te eentonig kan worden. Zo heeft iedereen voldoende keuzes uit eten. Bovendien wordt er bij het walking dinner in Breda altijd rekening gehouden met specifieke wensen, diëten of allergieën!

Wanneer is in Breda een walking dinner een goed idee?

Door het sociale aspect van walking dinners, is het een zeer goed idee om een walking dinner te organiseren als netwerkevenement. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kan een walking dinner voordelig uitpakken. De walking dinner kan een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van je partners of collega's. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Breda organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Waarschijnlijk komen er bij jou nog veel meer situaties, dagen of events op die goed aansluiten op een walking dinner in Breda. Walking dinners kunnen vrijwel overal worden gehouden! Je hoeft alleen maar een aantal statafels bij elkaar te verzamelen en deze te verdelen over de ruimte. Kleed ze nog een beetje leuk aan!

Walking dinner in Breda boeken

In Breda een walking dinner houden? Dat kan door op onze website een van de vele cateringopties te kiezen! Ga jij voor een Italiaans arrangement, Internationale gerechten of toch voor een Mediterraanse walking dinner in Breda? En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Vanzelfsprekend worden alle gerechtjes van het walking dinner in Breda goed op elkaar afgestemd en prachtig geserveerd. Jij hoeft nergens meer aan te denken! Zelfs voor bestek en servies wordt gezorgd! Lean back en geniet samen met je gezelschap van dat heerlijke walking dinner in Breda. Mocht de kok van jouw gekozen arrangementen om de een of andere reden verhinderd zijn, dan zoeken we altijd samen naar een vervangende oplossing. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw walking dinner in Breda doorgaat.

Dus, heb je binnenkort een speciale gelegenheid te vieren in Breda waar een walking dinner perfect op aansluit? Kies dan een van onze walking dinner arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw feest in de smaak valt! Als je nog twijfelt over bepaalde zaken of vragen hebt, neem dan vooral even contact met ons op! Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw ideale walking dinner in Breda!

Denk je dat een walking dinner toch niet echt iets voor jou is? Bekijk dan ook eens de verschillende opties voor een buffet, een BBQ of een thuiskok in Breda!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.