Walking dinner aan huis in Amsterdam

Walking dinner in Amsterdam

Iets te vieren? Organiseer dan een walking dinner bij jou in Amsterdam! Een walking dinner is namelijk dé manier om gezellig en origineel te dineren. Men zit niet volgens een vaste tafelschikking. Er wordt niet eens zittend aan tafel gegeten! Iedereen eet namelijk aan een statafel. Het ene moment sta je gezellig bij de een en het andere moment bij de ander om te kletsen. Bij elke gang krijg je een heerlijke culinaire verrassing geserveerd. Wat deze manier van dineren zo leuk maakt, is dat je de kans krijgt om met veel verschillende mensen te praten tijdens je diner. Bij CHEFSTBL hebben we een zeer goed en groot aanbod aan walking dinners in Amsterdam.

Iedere gang een nieuwe verrassing

Tijdens een walking dinner in Amsterdam krijg jij verschillende soorten 'fingerfood' voorgeschoteld. Fingerfood bestaat uit lekkere, kleine gerechtjes die op worden opgediend in een glas, kommetje of op een andere bijzondere manier. Fingerfood bestaat dus uit verschillende koude en warme gerechtjes, die ook wel amuses worden genoemd. Bij de ene gang krijg je een overheerlijke carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelolie, bij de volgende gang een vegetarische salade en bij weer een volgende gang een heerlijk soepje. Er wordt zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje, zoals huisgemaakte tiramisu of vers fruit met kwark.

De mogelijkheden zijn eindeloos als je in Amsterdam een walking dinner organiseert via CHEFSTBL. Maar geen keuzestress, alle opties zijn namelijk goed! Wij werken namelijk uitsluitend met de allerbeste koks om jouw walking dinner in Amsterdam te realiseren.

De grootste pluspunten van een walking dinner

Aan het begin van deze pagina hebben we natuurlijk al de grootste delen van een walking dinner benoemd. Een walking dinner in Amsterdam maakt het ten eerste mogelijk om met veel verschillende mensen in een korte tijd te kletsen. Gasten zijn immers niet gebonden aan een vaste zitplek en kunnen daardoor deelnemen aan verschillende gesprekken. Iedereen kan zelf kiezen bij welke groep hij/zij gaat staan en met wie hij/zij converseert. Dit zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat niemand zich hoeft te vervelen. Bovendien is een walking dinner erg in trek omdat iedereen de kans krijgt om diverse culinaire heerlijkheden te proeven. Bij iedere gang worden immers nieuwe gerechtjes voorgeschoteld. Dit maakt het voor iedereen een geslaagd diner. Tot slot kun je voor je walking dinner in Amsterdam altijd gemakkelijk je dieetwensen en voorkeuren doorgeven. Wij stemmen het menu hierop af!

Gelegenheden in Amsterdam voor een walking dinner

Kies in Amsterdam voor een walking dinner als je een netwerkevenement organiseert bijvoorbeeld. Dit bevordert namelijk de sociale sfeer. Maar ook bij zakelijke meetings kan een walking dinner zijn vruchten afwerpen. Dankzij de walking dinner komen jouw (toekomstige) partners of collega's in een goede bui en wordt de sfeer wat informeler. Ook raakt iedereen gemakkelijker met elkaar in gesprek en kan de relatie tussen partners versterken.

Maar niet alleen voor netwerkbijeenkomsten of zakelijke meetings kun je een walking dinner in Amsterdam organiseren. Het is ook superleuk om juist voor een informele viering zoals een trouwerij of een verjaardag een walking dinner te houden! Uiteraard kun je zelf nog veel meer vieringen bedenken waarbij een walking dinner een uitstekende keuze zou zijn. Het is in ieder geval overal mogelijk om een walking dinner te houden, ook bij jou in Amsterdam! Door een paar statafels neer te zetten en mooi aan te kleden (met een kleurrijk tafelkleed of linten bijvoorbeeld), wordt de ruimte al gelijk getransformeerd tot een plek waar jij je gasten en het eten kunt ontvangen.

Boek jouw walking dinner in Amsterdam bij CHEFSTBL

Als je in PLAATNAAM een walking dinner wilt organiseren, bekijk dan eens de verschillende opties op onze website! Je hebt bij ons bijvoorbeeld de keuze uit Mediterraanse, Internationale en Italiaanse walking dinners. En mocht je nog bepaalde ideeën, wensen of voorkeuren hebben, dan kunnen we het diner altijd nog daarop aanpassen! Alle gerechtjes worden in goed op elkaar aansluitende gangen geserveerd, uiteraard met een mooie presentatie. Ook aan servetten en bestek hoef jij niet meer te denken! Alles wordt voor je geregeld door de chefs van CHEFSTBL. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eventueel een wijntje inschenken en genieten van de heerlijke hapjes, samen met je vrienden, familie of collega's! Wanneer de chef die in Amsterdam jouw walking dinner zou regelen om een belangrijke reden verhinderd is, zorgen wij ervoor dat er een goede vervanger komt! Jouw walking dinner in Amsterdam gaat dus hoe dan ook door!

Dus heb jij iets leuks te vieren in Amsterdam en klinkt een walking dinner als muziek in jouw oren? Dan kun je bij ons terecht voor de allerbeste arrangementen! Mocht jij nog met vragen zitten of ergens verduidelijking over willen? Geef ons dan zeker even een belletje! Wij maken jouw walking dinner in Amsterdam graag een dag om nooit te vergeten!

Is een walking dinner toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we nog veel meer dineropties voor jou in petto! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een BBQ of een thuiskok in Amsterdam!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.