Verras jouw liefde met een romantisch Valentijns diner met privé chef!

Een romantisch diner voor 2.

Van de beste thuiskoks van Nederland

Volledig verzorgd

Bekend van:

de-ondernemerbnr-nieuwsradioad_krantad_krantad_krantnu_nl

9.5 uit 1188 reviews op CHEFSTBL

chef-gear-hat@40x40

Back-up chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

check-badge@40x40

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt aan jouw eigendommen, ben je gewoon verzekerd.

room_service_plates@40x40

Sit back & relax

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

chef-gear-hat-moustache@40x40

Top chef garantie

Wij selecteren alle chefs zorgvuldig o.b.v. kwaliteit, ervaring en professionaliteit.

hospital-shield@40x40

Covid proof

Alle koks aan huis houden zich aan de wettelijke vereisten m.b.t. COVID-19 en nemen extra maatregelen indien jij dat fijn vindt.

Romantic Dinner Concept. Happy Multiracial Couple Black Man And White Woman Celebrating Valentine's Day Together, Drinking Red Wine And Clinking Glasses While Dining In Restaurant, Free Space

Een kok aan huis voor een Valentijnsdiner

Valentijnsdag is de uitgesproken dag om jouw geliefde te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Met een privé chef die speciaal voor jullie een romantisch diner voor twee serveert maak je jullie Valentijnsdag onvergetelijk. Verras jouw geliefde met een thuiskok met Valentijn. Zodra de chefkok binnen komt dekt hij de tafel voor jullie en start met de voorbereiding. 

Start je diner met bubbels om te proosten op jullie liefde . Daarna volgt het diner met (optioneel) bijpassende wijnen en wordt afgesloten met een heerlijk dessert.

Aan het einde van de avond ruimt de chef de keuken op en vertrek zodat jullie alleen maar tijd hoeven te besteden aan elkaar. Met een kok aan huis met Valentijn maak je van jouw Valentijnsdag 2022 een die nooit meer vergeten wordt.

 

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Ervaringen van onze klanten

Onze bruiloft heeft door het heerlijk diner een nog feestelijker karakter gekregen .
Het heerlijke en proffesionele 7 gangen menu is een aanrader .

Bas

Al met al zijn we zeer tevreden, het was heerlijk om zo thuis bedient te worden. het was echt een aanvulling op onze bruiloft.
heel erg bedankt alsnog.

Joris

Veelgestelde vragen

Onze thuiskoks zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per thuiskok. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De thuiskok neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een heel gezelschap. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel thuiskoks beschikken over extra klaptafels en stoelen voor diners. Als je deze wens aangeeft bij je boeking, komen we samen tot een gepaste oplossing.

Een thuiskok voor een onvergetelijke Valentijnsdag

De thuiskoks van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk professionals, hier ben je van verzekerd dankzij de kwaliteitscheck die wij doen voordat we een chef toelaten op ons platform. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en dingen op te lossen. Meer verzekerd van een geweldig diner kan je niet zijn.