Uw Chefkok Thuis

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Uw Chefkok Thuis

Uw Chefkok Thuis staat onder leiding van Wilco van den Baar. Wilco uit Ermelo heeft inmiddels 20 jaar ervaring in 1, 2 en 3 Michelinsterren restaurants. Zo werkte hij in restaurant “De Treeswijkhoeve** ” te Waalre, waar hij door Dick Middelweerd ontdekt werd als culinair talent. Uw Chefkok Thuis kookt zoveel mogelijk met verse seizoensproducten. Wilco en zijn team hebben namelijk een passie voor de pure, eerlijke en echte keuken. Naast het koken heeft het team zich rijkelijk verdiept in de wereld van wijn, cocktails, koffie/thee, sigaren, muziek en meer. Met dit complete pakket aan kennis en ervaring maakt de chef de gastronomische beleving van zijn gasten tot een totaalbeleving. Omdat Uw Chefkok Thuis op ‘sterrenniveau’ kookt biedt dit team je iets anders dan de doorsnee privé chef.

Reviews over Uw Chefkok Thuis

Chef score 9.6

Uit 11 reviews

Rob

30-11-2021

9.6

Heerlijke avond met goed bereide en mooie gerechten die goed getimed werden opgediend. Mooie tafel aankleding en een chef die de dynamiek van het gezelschap goed inschatte en daar probleemloos en haast ongemerkt op in-tunede.

A. Sie

25-09-2021

10

Prima en smaakvol diner in huiselijke kring, zonder stress vooraf en opruimen achteraf. Bedankt, Chef Wilco!

Stephanie van der Marel

26-08-2021

10

Wouw!! Wat hebben wij een top avond gehad met deze gezellige aardige meedenkende relaxte kok.. Wilco heeft ontzettend lekker gekookt en de borden prachtig opgemaakt. Heerlijke wijnen, en extra’s mee genomen met een mooi verhaal en goede uitleg over de wijnen en producten. Wij hebben onwijs genoten deze avond en gaan het zeker herhalen,

Martha

19-07-2021

10

Wilco, wat een top avond hebben wij gehad zaterdag!! Het was nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen en wij genieten enorm na!! Wat hebben jullie daar een grote bijdrage aan geleverd: het eten was ongekend goed en ook jullie service, attentheid en mate van ontzorging vond ik waanzinnig! Onze gasten waren ook heel enthousiast. Wij gaan elkaar zeker terugzien!!!

Marcel

19-07-2021

10

Een mooie avond met vrienden werd een geweldige avond met de kookkunsten van Wilco. Alles was in de puntjes verzorgd. De smaken van de gerechten werden naar nog hoger level gebracht door de bijpassende wijnen. Bij elk gerecht werd de wijn uitgelicht door de kennis die Wilco van wijnen heeft! Dank Wilco voor een topavond die jij en je team voor ons hebben verzorgt.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.