Thijme voor Thuis

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Thijme voor Thuis

Chef Thijme van Honk uit Amsterdam wist van kleins af aan al dat hij kok wilde worden. Per toeval kwam hij terecht bij Bolenius* als afwasser, waar Thijme meteen verliefd werd op het hogere segment horeca. Fine-dining en hij waren direct een perfecte match. Hij heeft dan ook 4,5 jaar bij Bolenius* gewerkt, om zijn reis voort te zetten in o.a. Librijes Zusje** en Juniper & Kin. Uiteindelijk is Thijme voor Thuis ontstaan en verzorgt hij het liefst diners aan huis! Chef Thijme is dol op kruiden, specerijen, wildpluk, groenten, fermenteren en frisse smaken. Je zou het bijna ‘botanisch’ koken kunnen noemen. In het bijzonder de groenten krijgen wat extra aandacht bij Thijme: “Door groenten de aandacht te geven die het verdient, til je gerechten naar een hoger niveau. Groenten verdienen minstens net zo veel liefde als vis of vlees bij mij.” Thijme voor Thuis staat dan ook voor kwalitatieve en originele gerechten. Verrassende en nieuwe smaken, maar ook bekende. Een redelijk ‘lichte’ en frisse keuken waarbij hij gebruik maakt van seizoensgebonden en veelal Nederlandse producten, maar met een moderne en internationale smaak. Smaak staat hierbij altijd op één, maar ook een mooie presentatie vindt Thijme enorm belangrijk!

Advertenties van Thijme voor Thuis

Reviews over Thijme voor Thuis

Chef score 9.9

Uit 18 reviews

Marja

15-06-2021

8.8

Thijme is een geweldige chef, die heel relaxed blijft en ondertussen de lekkerste gerechten op tafel zet. Daardoor was het voor ons ook een heel ontspannen avond. Leuk extraatje is dat hij allerlei ingrediënten zelf thuis in Amsterdam heeft gekweekt, dat maakt het nog eens extra bijzonder.

Hein

02-06-2021

10

Wij hebben een fantastische avond gehad met Thijme. Voor ons huwelijksdiner van 14 man hadden we hem geboekt. Naar aanloop van ons huwelijk hoefden wij ons helemaal geen zorgen te maken om het diner. Thijme bedacht het menu, verzorgde de apparatuur en andere spullen, liet alles schoon achter en was een hele goeie host. Het eten en de bijbehorende wijnen waren heerlijk!! Kortom, een topavond gehad en Thijme is een aanrader!

Finn

28-05-2021

10

We hebben echt een super avond gehad met Thijme als chef. Alles tot in de puntjes geregeld met servies, bijpassende wijnen bij de verschillende gerechten en een uitgebreid menu met tal van verassende gerechten met een breed scala aan smaken. We zijn vrij kieskeurig met eten maar op dit diner was echt niks aan te merken. Helemaal top!

Amber

23-05-2021

10

Was echt super leuke avond en hele creatieve gerechten!! Super fijn om thijme om je heen te hebben!

Sandra ringersma

23-05-2021

10

Wij zijn enorm verwend met het complete diner. Wat een verrassende gerechten met enorme smaakexplosies. En wat zo fijn was dat Thijmen zo bescheiden op de achtergrond bleef .

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.