Service Culinair

Service Culinair

Lid sinds januari 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Service Culinair

Van zelf geplukte paddenstoelen in de herfst tot geitenbokvlees en van snoekbaars tot Wagyu vlees uit Japan. Wil u altijd al eens een keer iets proeven? Wouter houdt van de uitdaging van maatwerk! dus heeft u wensen of ideeën voor een diner? leuk, kom maar op! Dan wordt het een geweldige avond in ongedwongen sfeer. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, alles wordt geregeld. van afwas tot servies, van koken tot uitserveren.

Reviews over Service Culinair

Chef score 10

Uit 18 reviews

Loes

05-11-2023

10

We hadden een diner voor twee en het was heel lekker. Mooie gerechten, lekkere wijn en leuk aangeklede tafel. Zeker een aanrader

Martiene

29-10-2023

10

Wouter heeft een waanzinnig dinner neergezet met een mooie aankleding. Zeer professionele aanpak en hele mooie gerechten met een goed verhaal erbij. Zeer aan te bevelen. Wij hadden een vriendinnen avond en hadden op deze manier een gezellige ontspannen avond met heerlijk eten.

review image 1
review image 2
review image 3

Petra

13-10-2023

10

Wat een fantastische avond! Verrast door onze zoon, die ons wilde bedanken. De gerechten waren van hoogwaardige topkwaliteit! De tafel werd prachtig gedekt. Wat hebben we genoten. Echt een aanrader!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

Familie Krijnen

08-10-2023

10

We hebben top gegeten. Werkelijk alles was heerlijk, wat een smaak sensaties. Voor herhaling vatbaar!

review image 1

Nicole Vruggink

01-10-2023

10

Kok Wouter heeft mijn ouders een topavond laten beleven. Hun 50 jarig huwelijk, kreeg met dit diner een extra gouden randje.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.