Service Culinair

Service Culinair

Lid sinds januari 2022

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Service Culinair

Van zelf geplukte paddenstoelen in de herfst tot geitenbokvlees en van snoekbaars tot Wagyu vlees uit Japan. Wil u altijd al eens een keer iets proeven? Wouter houdt van de uitdaging van maatwerk! dus heeft u wensen of ideeën voor een diner? leuk, kom maar op! Dan wordt het een geweldige avond in ongedwongen sfeer. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, alles wordt geregeld. van afwas tot servies, van koken tot uitserveren.

Reviews over Service Culinair

Chef score 10

Uit 9 reviews

Simone

20-03-2023

10

Service Culinair heeft voor mijn ouders trouwdag een onvergetelijke ervaring gebracht. Erg professionele en prettige afstemming vooraf ook vanwege de gezondheid en leeftijd van mijn ouders, helemaal top!

review image 1

Lex

15-02-2023

10

Wouter heeft lekker voor ons gekookt en serveerde lekkere (bijpassende) wijnen. Alles perfect verlopen en keuken ook weer netjes achtergelaten. Aanrader!

Mirjam Schalkwijk

08-02-2023

9.6

We hebben genoten! Hartelijk dank!

review image 1
review image 2
review image 3

Jaap

01-12-2022

10

Voor ons de eerste keer dat we een chef hadden besteld. Wouter kwam en heeft ons oerspoeld met lekker eten, mooi gedekte tafel, goede uitleg van zowel het eten als de bijbehorende wijnen. Al met al een geweldige ervaring. Dit gaan we zeker vaker doen. Dankjewel Wouter voor de fijne en onvergetelijke avond.

review image 1

Barbara Beurmanjer- Steen

28-11-2022

10

Wij hadden een heerlijke avond, tot in de puntjes verzorgd door Wouter. Heerlijke seizoensgerechten met uitleg, bijpassende wijnen; wat een top-chef!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4
review image 5
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.