QuiDine

Lid sinds oktober 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over QuiDine

"Rock and Roll Chef" Chef Quirijn Bakker verzorgt uw Private Dining Experience. Gepassioneerd over zijn vak en eigenzinnige stijl zorgt voor een onvergetelijke avond. Hij heeft ervaring opgedaan bij o.a. Aan de Poel** en Jamie van Heije restaurant. Al snel wist Quirijn dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Maar dan met de volledige aandacht naar de gast, daarom is dit zo'n mooi concept.

Reviews over QuiDine

Chef score 9.9

Uit 9 reviews

Brenda Tjon-Fo

20-09-2022

10

Heel erg genoten van Quirijn en niet alleen van zijn kookkunsten maar ook van zijn persoonlijkheid. Quirijn heeft 3 dagen voor het eten (lunch en diner) gezorgd tijdens een teambuilding-retreat in Belgie voor 23 collega's en hij heeft absoluut gerockt! Hij was niet alleen heel erg flexibel hij ging ook heel erg goed en zorgvuldig om met de allergenen van twee van onze collega's. 10 out of 10!! zeker aan t raden en zeker vaker gebruik maken van zijn diensten. Thanks Q voor de goede zorg!!

Myrte

27-07-2022

10

Last minute een aanvraag neergelegd bij chefstbl voor een verjaardagslunch met vrienden! Wat een culinaire feest werd door de geweldige kookkunsten van Quirijn! Heerlijke gerechten van hoogstaand niveau, precies wat we zochten voor een heerlijke middag lang tafelen! We zien hem zeker terug bij ons in de keuken voor het volgende feest!

Denise Kooiman

22-07-2022

10

De passie voor zijn vak zie je op elk bord terug en proef je zeker. Unieke gerechtjes, perfect op smaak en een lust voor het oog. Fijne chef om in je huis te ontvangen. Professioneel, sociaal & netjes. Voor herhaling vatbaar!

Olga van Kesteren

19-07-2022

9.2

Wat een top avond! Prachtige gerechten. Lekker niet alledaags. Mooie verhalen erbij verteld. Iemand die echt liefde heeft voor dit vak. Zeer voor herhaling vatbaar.

Guido

12-07-2022

10

Wat een geweldige avond heeft Quirijn voor ons verzorgd! Zijn achtergrond bij 2 van mijn favoriete restaurants boezemde op voorhand al veel vertrouwen in maar legde de lat voor Quirijn ook meteen hoog. Deze verwachting heeft hij echter met gemak overtroffen, het was puntgaaf! Afstemming vooraf was al meteen persoonlijk, leuk, positief. Het voorgestelde menu was om van te watertanden. Vlak voor de avond zocht Quirijn ook nog contact om puntjes op de i te zetten, erg prettig. Quirijn kwam keurig op tijd (ik kreeg zelfs een "ETA" door) De eerste indruk is ook meteen super, Quirijn is een erg enthousiaste, vlotte, vrolijke en sociaal vaardige man die veel energie brengt. Ook hoe hij alles georganiseerd heeft met karretje en kratjes met servies en etenswaren is van professioneel niveau. Elk gerecht is een mooie combinatie van smaken, kleuren en textuur en wordt bijzonder fraai gepresenteerd. Zijn tekst en uitleg voorafgaand aan een gang doet hij met veel "schwung", inhoudelijk goed, informatief en met humor. Knap ook hoe hij solo alles, ogenschijnlijk op zijn gemak, heeft verzorgd voor een groot gezelschap, Tussendoor regelmatig leuk contact en na afloop (nadat keuken brandschoon opgeleverd was) is Quirijn nog even gezellig aangeschoven op ons verzoek. Het is een absolute aanrader! Ik zal hem in elk geval nog vaker uitnodigen :)

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.