Chef score 9.9

Uit 7 reviews

Casper

23-01-2022

10

Een absolute aanrader! Snel en eenvoudig geboekt, soepele afstemming van menu, heerlijke gerechten van hoog niveau en nadien weer schone keuken. Het was echt een top avond! Perry, grote dank! En tot de volgende keer!

H van Klaveren

19-12-2021

10

Perry heeft een geweldige avond bezorgd aan 6 vriendinnen. Ze hebben heerlijk gegeten en Perry heeft TOP gekookt. Ook de bijpassende wijnen vielen heel goed in de smaak. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de verschillende eetwensen waren heerlijk opgelost. Met Perry heb je een kok die top kookt! Wil je een gezellige avond met een overheerlijk diner dan kun je zeker terecht bij Perry!

Shirley van den Bos

28-11-2021

10

Wij hebben een heel geslaagde avond gehad! Het contact met Perry en afstemming van het menu verliep vlot, aan iedereen z'n wensen wordt voldaan. Het eten is heerlijk en van hoge kwaliteit. Perry is super vriendelijk en zorgt voor een heerlijke avond. Kortom voor een complete avond uit boek je Perry!

Claudia Meijerhoven

26-11-2021

9.2

Super mooie avond gehad en heerlijk gegeten. Communicatie met Perry verloopt goed, soepel, duidelijk en snel, echt heel fijn! Zowel vooraf als tijdens de avond. Mooie tafeldekking en menukaart, aan alles is gedacht. Heel behulpzaam en mega vriendelijk. Echt een aanrader.

Mark

14-11-2021

10

Super gezellige avond gehad! Eten was heerlijk. We zijn best wel liefhebbers van lekker eten, gaan regelmatig eten in goede restaurants en we koken heel graag. Je wordt dan best kritisch, maar dit diner overtrof onze verwachtingen. Bedankt Perry!

Ageeth

31-10-2021

10

Met zijn 8en heerlijk gegeten. Het was een bijzondere avond, het voelde als uit eten thuis. Perry en zijn broer hebben ons perfect verzorgd. Helemaal top

Erna Oosterveer

24-05-2021

10

Absolute aanrader!! Gerechten waren fantastisch met heerlijk gekozen wijn erbij! Perry gaat rustig zijn gang en bediend de gerechten in een goed en rustig tempo. Keuken weer keurig opgeruimd, top diner gehad!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.