PERRY'S

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over PERRY'S

Chef Perry Peltenburg heeft zo'n tien jaar op topniveau gekookt, waarvan de laatste twee jaar als chef-kok. Bij restaurants als Bord'Eau, Ratatouille en Imko's. Hij kookt altijd aan de hand van de seizoenen, zo zal hij in de winter nooit een tomaat of aardbei in zijn menu verwerken. Zijn kookstijl omschrijft hij als puur en eerlijk. De gerechten zijn niet te ingewikkeld, maar heel rijk en intens van smaak. Zo besteedt hij liever drie dagen aan een fantastische saus, dan aan allerlei frutsels die eigenlijk niets toevoegen aan de smaak. Zijn ultieme doel is om een glimlach te zien als mensen de gerechten proeven. “Het is de bedoeling dat je blij wordt van eten. Het kan namelijk zo mooi en lekker zijn”.

Reviews over PERRY'S

Chef score 9.9

Uit 8 reviews

Danny Van Der Beek

18-12-2022

10

Bij deze wil ik een dikke dankjewel maken naar Perry's! Hele vriendelijke jongens en goede bediening. Het eten was echt van mega kwaliteit en echt lekker in combinatie met de wijn. nogmaals een dikke dankjewel! mvg Team Danny Van Der Beek (tattoo studio)

Casper

23-01-2022

10

Een absolute aanrader! Snel en eenvoudig geboekt, soepele afstemming van menu, heerlijke gerechten van hoog niveau en nadien weer schone keuken. Het was echt een top avond! Perry, grote dank! En tot de volgende keer!

H van Klaveren

19-12-2021

10

Perry heeft een geweldige avond bezorgd aan 6 vriendinnen. Ze hebben heerlijk gegeten en Perry heeft TOP gekookt. Ook de bijpassende wijnen vielen heel goed in de smaak. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de verschillende eetwensen waren heerlijk opgelost. Met Perry heb je een kok die top kookt! Wil je een gezellige avond met een overheerlijk diner dan kun je zeker terecht bij Perry!

Shirley van den Bos

28-11-2021

10

Wij hebben een heel geslaagde avond gehad! Het contact met Perry en afstemming van het menu verliep vlot, aan iedereen z'n wensen wordt voldaan. Het eten is heerlijk en van hoge kwaliteit. Perry is super vriendelijk en zorgt voor een heerlijke avond. Kortom voor een complete avond uit boek je Perry!

Claudia Meijerhoven

26-11-2021

9.2

Super mooie avond gehad en heerlijk gegeten. Communicatie met Perry verloopt goed, soepel, duidelijk en snel, echt heel fijn! Zowel vooraf als tijdens de avond. Mooie tafeldekking en menukaart, aan alles is gedacht. Heel behulpzaam en mega vriendelijk. Echt een aanrader.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.