Chef score 10

Uit 4 reviews

Spencer van Rooijen

14-07-2021

10

Chef Gina heeft ons een fantastische avond bezorgd voor ons romantische diner. De tafel was schitterend opgemaakt. De gerechten waren perfect qua ingrediënten en opmaak op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en mond. Het wijn arrangement viel ook zeer in de smaak en paste erg goed bij het eten. Ik ben zelf geen echte wijn drinker maar ik zat toch steeds met een leeg glas vragend om nog een scheutje. Het diner was tot in de puntjes geregeld en wij voelde ons verwend door de persoonlijke benadering van de chef. Een avond om nooit meer te vergeten. Chef Gina; Bedankt!

Ad en Pieta Schiebroek

14-03-2021

10

Gina ons verrast op eenzorgeloze en onvergetelijke avond met een mooi 4 gangendiner met bijbehorende wijnen. Onze gasten en wijzelf waren unaniem in onze waardering: wat een mooie aankleding van de tafel, wat een geweldige gerechten en bijzondere smaken, wat een mooie wijnen. Wij voelden ons gast in een sterrenrestaurant, maar dan bij ons thuis.

Juan

22-10-2020

10

Wij vonden het geweldig en hebben erg genoten van de gerechten!

Jesse

05-10-2020

10

Een uitstekende chef-kok die haar vak verstaat. Leuke originele gerechten met een twist. Gina is naast een goede kok ook gezellig om in huis te hebben!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.