Mijn Eigen Chef

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Mijn Eigen Chef

Chef Gina uit Den Haag is een allround, internationale chef met de nodige ervaring voor diners aan huis. Ze heeft met succes meegedaan aan programma’s zoals Wie is de Chef, Over de Kook en Top Chef. Ook heeft ze als Mijn Eigen Chef ruime ervaring in het succesvol verzorgen van diners en een uitgebreide lijst van tevreden gasten. In de gerechten proef je onmiddellijk haar passie en internationale achtergrond. Haar gerechten omschrijft ze zelf als: “Een beetje van dit en een beetje van dat, wat samenkomt tot mijn eigen fusion”. Haar gerechten zijn vol van smaak en karakter. Ze kookt met verse seizoensproducten van topkwaliteit. De versheid en kwaliteit van de producten staat voorop bij Gina, ze gebruikt bij voorkeur biologische producten. Smaakexplosies van "east meets west". Je kunt je laten inspireren bij het samenstellen van het menu, of je kiest zelf welke favoriete gerechten jullie verwerkt willen zien. Er wordt uiteraard rekening gehouden met vlees- of visliefhebbers, vegetariërs of allergieën. Het gaat om de beleving en de smaken, waar jullie absoluut met veel plezier aan terug zullen denken.

Advertenties van Mijn Eigen Chef

Reviews over Mijn Eigen Chef

Chef score 10

Uit 4 reviews

Spencer van Rooijen

14-07-2021

10

Chef Gina heeft ons een fantastische avond bezorgd voor ons romantische diner. De tafel was schitterend opgemaakt. De gerechten waren perfect qua ingrediënten en opmaak op elkaar afgestemd. Een feest voor oog en mond. Het wijn arrangement viel ook zeer in de smaak en paste erg goed bij het eten. Ik ben zelf geen echte wijn drinker maar ik zat toch steeds met een leeg glas vragend om nog een scheutje. Het diner was tot in de puntjes geregeld en wij voelde ons verwend door de persoonlijke benadering van de chef. Een avond om nooit meer te vergeten. Chef Gina; Bedankt!

Ad en Pieta Schiebroek

14-03-2021

10

Gina ons verrast op eenzorgeloze en onvergetelijke avond met een mooi 4 gangendiner met bijbehorende wijnen. Onze gasten en wijzelf waren unaniem in onze waardering: wat een mooie aankleding van de tafel, wat een geweldige gerechten en bijzondere smaken, wat een mooie wijnen. Wij voelden ons gast in een sterrenrestaurant, maar dan bij ons thuis.

Juan

22-10-2020

10

Wij vonden het geweldig en hebben erg genoten van de gerechten!

Jesse

05-10-2020

10

Een uitstekende chef-kok die haar vak verstaat. Leuke originele gerechten met een twist. Gina is naast een goede kok ook gezellig om in huis te hebben!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.