Gouter

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Gouter

Chef Ruben Vis uit Alkmaar werkt inmiddels al 20 jaar in de horeca en heeft in verschillende zaken gewerkt, van bistro tot sterrenrestaurant. Doordat hij in die jaren veel gezien, geroken en geproefd heeft, heeft hij een smaak ontwikkeld die de puurheid van het product centraal stelt. Dit wilt hij graag met zijn gasten delen, want: “wie echt kan genieten van puur eten, die geniet van het hele leven”. Gouter is een privé chef die voor iedereen toegankelijk is. Als kwalitatief goed eten en samenzijn bij jou centraal staan, maak je met Gouter een goede keuze! Zijn gerechten zijn eerlijk en zonder al te veel poespas, het gaat bij Gouter om de puurheid van smaken en de uitstraling. Ruben is een chef zonder opsmuk; simpelweg lekker eten met vrienden en familie, ongedwongen, niks moet, wees jezelf, dat is hij ook. Je bent immers in je eigen huis!

Reviews over Gouter

Chef score 8.2

Uit 4 reviews

Erwin van der Lee

07-03-2022

5.6

Het eten was prima, behalve het desert, dat viel wat tegen, zeker door het statement van de kok vooraf ( “dat is best heftig”)! Overall kwam het bij ons over als “race tegen de klok”, wrs omdat hij zich vergist had in de vaartijden van de boot van en naar Texel! Beetje jammer van mijn dure verjaardagskado! De kok was erg aardig maar we vonden het wel een slechte planning! De overige 3 gerechten waren heerlijk!

Chantal

24-12-2021

10

Genoten van een heerlijk diner met mooie wijnen

Mandy

01-03-2021

9.2

Professionele houding met een gezellige sfeer. De chef nam direct de keuken over en heeft ons een heerlijke avond bezorgd. Aanrader!

Frank

15-02-2021

8

We hebben een heerlijke relaxte avond gehad. Zeker een aanrader.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.