Driessen Smaakvermaak

Driessen Smaakvermaak

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Driessen Smaakvermaak

Onze chefs, waaronder Mark Driessen van Driessen SmaakVermaak uit Nieuwegein zetten graag een volledig verzorgde avond neer, van tafelaankleding tot friandises bij de koffie, overal wordt aan gedacht. Hun kookstijl laat zich vooral omschrijven als puur en eerlijk, Ze maken dan ook veelal gebruik van biologische en verse producten. Als zoon van poelier Driessen staat ook kwaliteitsvlees hoog in het vaandel. Driessen SmaakVermaak verzorgt niet alleen een heerlijk menu, ze zorgen ook graag voor een bepaalde mate van entertainment. Ze vertellen namelijk graag over wat ze doen, over de gangen of over de achtergrond van producten. Vinden jij en je gezelschap het dus leuk om een gezellige persoonlijkheid in huis te halen? Dan ben je bij Driessen SmaakVermaak aan het juiste adres!

Advertenties van Driessen Smaakvermaak

Reviews over Driessen Smaakvermaak

Chef score 9.6

Uit 68 reviews

Laurens S.

31-12-2023

10

Wij waren erg tevreden over Driessen smaakvermaak. Ik heb met 4 verschillende mensen contact gehad en allemaal waren ze even klantvriendelijk, gastvrij en behulpzaam. We hadden wat "lastige" dieetwensen, maar daar werd ook totaal niet moeilijk over gedaan. Sowieso een mooie aanbeveling om eens met een chef te werken, totaal ontzorgd, ze komen binnen, doen hun werk, en na afloop is je huis weer helemaal netjes. Geen stress of voorbereiding vooraf voor jezelf, ideaal! :)

Euro Pool System

22-12-2023

9.2

Wat een fijne service en top team! Naast het lekkere eten vinden wij service gericht zijn tijdens onze kerstdiner net zo belangrijk. Hier is zeker aan voldaan. Wij raden Driessen niet alleen voor het eten aan maar ook om Mark zelf samen met zijn team. We hebben genoten van het eten en kijken uit naar een volgende keer.

Mieke Hoveling

20-12-2023

4.4

De keuken ruikt na 4 dagen nog steeds ontzettend naar het roken van de vis. Muren met veel spatten. Sommige gerechten veel te zout.

Nico de Vries

12-12-2023

6.4

De gerechten waren te veel afgekoeld tijdens de reis en de borden en bestek ontbraken. De gasten waren enthousiast over de smaak. Als compensatie voor de tekortkoming € 75 retour ontvangen.

Els Dinkla

29-10-2023

10

60 jarig huwelijksfeest van mijn ouders gevierd met een 6 gangen diner voor 15 personen bij ons thuis. Het was fantastisch! Alles perfect verzorgd van tafeldekken tot de heerlijkste gerechten aan toe. Goede contacten vooraf en al onze wensen voor het diner werden soepel verwerkt. Heerlijk gegeten en op de achtergrond hebben de koks geruisloos maar heel hard en professioneel gewerkt. Top!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.