Driessen Smaakvermaak

Driessen Smaakvermaak

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Driessen Smaakvermaak

Chef Mark Driessen van Driessen SmaakVermaak uit Nieuwegein zet graag een volledig verzorgde avond neer, van tafelaankleding tot friandises bij de koffie, overal wordt aan gedacht. Zijn kookstijl laat zich vooral omschrijven als puur en eerlijk, Hij maakt dan ook veelal gebruik van biologische en verse producten. Als zoon van poelier Driessen staat ook kwaliteitsvlees hoog in het vaandel. Mark verzorgt niet alleen een heerlijk menu, hij zorgt ook graag voor een bepaalde mate van entertainment. Hij vertelt namelijk graag over wat hij doet, over de gangen of over de achtergrond van producten. Vinden jij en je gezelschap het dus leuk om een gezellige persoonlijkheid in huis te halen? Dan ben je bij Driessen SmaakVermaak met chef Mark aan het juiste adres!

Advertenties van Driessen Smaakvermaak

Reviews over Driessen Smaakvermaak

Chef score 9.9

Uit 52 reviews

Imke

01-05-2023

10

We hadden een heerlijk verzorgde avond dankzij Mark. Het 6-gangen diner, de wijnen, de verhalen, alles was perfect op elkaar afgestemd. We hebben met zijn allen genoten van een fijne avond en bevelen Mark met Driessen Smaakvermaak ook zeker aan!

Constance Lamers

30-04-2023

10

We hebben een fantastisch avond gehad met heerlijk eten. Alles klopte en er was een fijne sfeer. De communicatie met de cateraar verliep prima en met het b dienend personeel ook. Een echte aanrader voor een onbezorgde avond.

Marlies Kuiper-Sikkema

21-02-2023

10

Was een fantastische avond. Heel goed verzorgd. De kok Sa:id was zeer plezierig en vakkundig Het opdienen van het eten verliep ongemerkt en prettig. Alom lof van de aanwezige gasten. Er was sprake van een vergissing in het aantal couverts. Dit werd soepel opgelost op de avond zelf en werd naderhand correct afgehandeld. Marlies Kuiper-Sikkema

Otto van den Hoven

13-02-2023

10

Mark heeft er een speciale avond voor ons van gemaakt met een walking diner! Prima afstemming vooraf, flexibel, lekker eten, top bediening van onze gasten en alles netjes opgeruimd en afgehandeld. Een aanrader!

Kira Ruizendaal

20-12-2022

10

Erg goeie service & heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.