Driessen Smaakvermaak

Driessen Smaakvermaak

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Driessen Smaakvermaak

Chef Mark Driessen van Driessen SmaakVermaak uit Nieuwegein zet graag een volledig verzorgde avond neer, van tafelaankleding tot friandises bij de koffie, overal wordt aan gedacht. Zijn kookstijl laat zich vooral omschrijven als puur en eerlijk, Hij maakt dan ook veelal gebruik van biologische en verse producten. Als zoon van poelier Driessen staat ook kwaliteitsvlees hoog in het vaandel. Mark verzorgt niet alleen een heerlijk menu, hij zorgt ook graag voor een bepaalde mate van entertainment. Hij vertelt namelijk graag over wat hij doet, over de gangen of over de achtergrond van producten. Vinden jij en je gezelschap het dus leuk om een gezellige persoonlijkheid in huis te halen? Dan ben je bij Driessen SmaakVermaak met chef Mark aan het juiste adres!

Advertenties van Driessen Smaakvermaak

Reviews over Driessen Smaakvermaak

Chef score 9.9

Uit 48 reviews

Kira Ruizendaal

20-12-2022

10

Erg goeie service & heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Toss Group B.V.

19-12-2022

10

Wat hebben we een geweldige avond gehad met ons personeel. Een groot feest!! Het eten was heerlijk, we hebben alleen maar complimenten gehad. Het ontbrak ons aan niets, eten in overvloed. De bediening was uitmuntend en het was zo ontspannen voor ons dat we zelf niets hoefden te doen. Ze hebben alles keurig opgeruimd aan het einde van de avond. Het was top!!

review image 1
review image 2
review image 3
review image 4

Familie Meijs

18-11-2022

10

Prettige en duidelijke afstemming vooraf. Ze waren ruim van te voren aanwezig. Aankleding was zeer mooi. Eten was excellent. Ook de toelichtingen zeer professioneel. Er heerste een serene rust in de keuken en wij werden compleet ontzorgd. Zelfs de kids kregen een toetje en werden entertained terwijl dat niet van te voren was afgesproken. Kortom top avond! De gasten en wij waren zeer onder de indruk. Veel dank!

Stefanie

02-10-2022

10

Eten en bediening waren top ! Veel complimenten gehad van de gasten. Alles is weer keurig opgeruimd en schoongemaakt na afloop

Cindy van IJzendoorn

17-09-2022

10

Top avond gehad, dankzij de heerlijke gerechten en top bediening! Iedereen heeft genoten!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.