Cooking Yace

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Cooking Yace

Cooking Yace is ontstaan vanuit de passie van een jonge chef die op ontdekkingstocht is naar nieuwe eetervaringen. Verfijnde smaken staan op nummer één, maar we mogen ook wat avontuur proeven. Chef Yacinth uit Haarlem tekent buiten de lijntjes en kent de binnenkant van vele professionele keukens. Ze heeft in haar carrière veelal gekookt in Frans mediterraanse keukens, maar flirt inmiddels met vele internationale smaken en weet deze op een verrassende manier te combineren. Ze vind verse producten belangrijk en kookt graag met vegetarische en vegan gerechten. Dit ziet zij juist niet als een ‘limitatie’ maar geeft vooral inspiratie en een creatieve boost, er kan zelfs onkruid voorbij komen op het bord. Naast het smaakpalet, bedient ze ook het oog door kleur en vorm een grote rol te laten spelen in haar creaties. Haar liefde voor creëren zorgt voor een unieke blik op de kookwereld en maken haar diners iets om naar uit te kijken. Wensen van de gasten staan altijd centraal. Je zult een persoonlijk etentje ontvangen van een professionele kok die houdt van gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Verwacht goede producten die tot in precisie bereidt zijn en van je bord af spetteren! Denk je aan een wijn arrangement? Dan kunt u unieke soorten verwachten, veelal biologisch en natuurwijnen.

Advertenties van Cooking Yace

Reviews over Cooking Yace

Chef score 10

Uit 13 reviews

Kenny

21-06-2022

10

Mooie gerechten zowel in de presentatie als de smaak. Accent vooral op groentes, heel bijzonder! Namens al mijn collega's hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring.

IMG_3166
IMG_3167
IMG_3168
IMG_3169

Remco

23-08-2021

10

Prachtige gerechten, bijna zonde om op te eten. Leuke en gezellige chef die goed meedenkt en afstemt op wensen.

Isabel

07-08-2021

10

Fantastisch! Yacinth kwam bij ons lunch, borrelhapjes en diner koken voor een bijzondere gelegenheid. We wilden niet dat daar dierenleed bij kwam kijken dus kozen voor een veganistisch menu, ook om geïnspireerd te worden op dit vlak, want normaal gesproken eten we niet veganistisch. Yacinth leek het ook leuk te vinden veganistisch voor ons te koken. Het was echt ongelooflijk lekker en zag er ook nog eens fantastisch uit. Yacinth is super vriendelijk en flexibel, lief voor kleine kinderen, en dus een begenadigd chef. We kunnen geen enkele reden bedenken om niet voor Yacinth te kiezen.

Gabriëlle

10-07-2021

10

Hele mooie gerechtjes en ze smaakten ook nog heerlijk en gevarieerd. En dat terwijl ze voor een groot deel veganistisch waren. Yacinth is echter zo creatief en kan zo mooi met kleuren en smaken werken, dat dat geen enkele belemmering was. Dank je voor een heerlijke avond!

Fam Binnema

30-06-2021

10

Wat een feestje het diner van Yacinth. Schilderijtjes op je bord prikkelen alle zintuigen. Echt een aanrader! En naderhand nog reistips als bonus. Yacinth bedankt en we zullen aan je denken in Venetië.

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.