Chef Léon

Chef Léon

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Chef Léon

Chef Léon van der Heijden uit Veghel staat met zijn meer dan 43 jaar ervaring in de internationale restaurant - en hotelwereld, in combinatie met zijn bevlogenheid, garant dat jij en je gasten een geslaagd diner (of lunch) zullen beleven. Chef Léon kookt zeer natuurlijk: seizoensgebonden ingrediënten met een lage foodprint hebben de voorkeur. Creatief, kleurrijk en voedzaam!

Advertenties van Chef Léon

Reviews over Chef Léon

Chef score 10

Uit 17 reviews

Familie Giesbers

16-12-2022

10

Leon, wat ben je toch een topkok! Jij weet echt van ieder ingrediënt wat het nodig heeft om vol van smaak te worden. Daardoor smaakt bij jou alles goed! Je maakt de mooiste creaties en het is echt pure verwennerij. Daarnaast ben je ook nog eens een heel fijn persoon als mens. Het was fijn om jou weer de hele avond bij ons te hebben en ook mooi om te zien dat je er zelf ook zo van genoot. Als jij komt koken is dat echt een unieke ervaring, die ik iedereen van harte mag aanbevelen. Hopelijk mogen we je binnenkort weer ergens verwelkomen!

Geertje

16-07-2022

10

Wij hadden een diner voor 4 personen geboekt inclusief wijnarrangement, met Léon als kok. Vooraf doorgegeven dat we 2 vleeseters hadden en 2 pescetariers. Dat was geen enkel probleem, heel fijn dat het zo flexibel kon! Wij hebben ons laten verrassen qua menu. Nou we hebben genoten hoor! Heerlijk gegeten en lekkere, verrassende wijnen gedronken. Léon voorzag ons van uitleg over de producten en technieken die hij gebruikt en dat was heel interessant. Wat betreft de producten vonden wij het super dat hij zoveel mogelijk streekproducten gebruikt. Buiten het fantastische eten is Léon ook een buitengewoon gezellige vent! Wat ook lief was was dat hij onze kinderen (die wij zelf eten gegeven hadden en dus geen kindermenu hadden geboekt) ook voorzag van een ijsje. Extra service, en de kinderen vonden het heerlijk! Al met al een fantastische avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

BA9D1693-1A9B-4BBE-A01B-937A27C1DAE0
B9DE1887-2220-471F-A4F8-D418E6393C27
08E604C1-6EE7-4AD4-B4BF-8682E91ABA2F

Martien van den Bouwhuijsen

02-07-2022

10

Heerlijk en eerlijk gegeten. Mooie smaken. Chef Leon kleedt daarbij de avond goed aan maar laat de gasten ook “hun ding doen “ . Echt een fijne man om in huis te hebben. En alles weer keurig opgeruimd. Kortom top avond

Ferry Ruijtenberg

12-05-2022

10

Van begin tot het eind hebben we genoten van het 5 gangen menu, maar ook zijn aanwezigheid was bijzonder prettig. Ook leerden we over het eten en hoe lokaal eten in deze gangen werden ingezet. Deze kok is absoluut aan te bevelen.

Niels Bakker

25-04-2022

10

Chef Léon heeft van tevoren contact met ons gehad wat onze wensen zijn en op basis hiervan maakt hij zijn gerechten. Eenmaal op locatie, zorgt Léon voor de rest. Zelfs tijdens de regen is hij creatief en meubelt een overkapping van tuinbanken en een zeil in elkaar zodat hij en de BBQ droog staan. Hulde! Zowel het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht zijn van grote klasse en hij verteld zijn verhaal per gerecht waar het vlees, vis en overige gerechten vandaan komen en hoe hij de bereiding hiervan heeft gedaan. Léon zorgt voor alles, zodat je zelf met je gezelschap nergens om hoeft te denken en van elkaar én van het eten kan genieten. Zeer professioneel en een vlotte, grappige babbelaar! :) Wij hebben ons zeer goed vermaakt en raden chef Léon dan zeker aan!

Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.