Bij Albrecht

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Bij Albrecht

''Iedereen kan genieten van plantaardige gerechten, ook als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis'', aldus chef Manfred Albrecht uit Eindhoven. Hij vertaalt zijn passie voor groente naar fantastische plantaardige gerechten voor jouw diner. Na dik 20 jaar horeca ervaring, heeft deze chef zich ontwikkeld tot een geweldige allround chef. Dineren moet altijd een feestje zijn, ongeacht wat er op het bord ligt. In de plantaardige keuken ligt de uitdaging om de gast te doen vergeten dat ze geen vlees of vis aan het eten zijn. Uiteindelijk gaat alles om de smaak, en met groente kun je zoveel smaakvolle creaties maken, daar heb je zeker niet per se vis of vlees bij nodig! Chef Manfred gaat voor de beste smaak door te werken met kruiden, specerijen en producten uit het seizoen. Soms krijgt een groentesoort wel 3 of 4 verschillende bereidingen. Het gerecht moet in balans zijn en van gastronomisch niveau. Laat je volledig inpakken door deze chef voor de meest exclusieve plantaardige ervaring! Vele gasten gingen je al voor in zijn restaurant, die door de culinaire gidsen Gault&Millau en Heerlijk.nl is geplaatst in de top 500 beste restaurants van Nederland.

Advertenties van Bij Albrecht

Reviews over Bij Albrecht

Chef score 9.8

Uit 2 reviews

Herma Slot

30-09-2021

9.6

Alles tot in de puntjes verzorgd. Super lekkere en mooie gerechten en mooie verzorging van de tafel. We hadden alleen ons eigen tafelkleed nodig. Ook het drankenarrangement (wijn + non alcolholisch) was top. Heerlijk genoten en ontzorgd!

Bart Mol

07-06-2021

10

Alleen maar lovende woorden voor Manfred! Eten was overheerlijk en de afstemming vooraf ging soepel en zowel voor onze gasten als onszelf een ware traktatie zo'n avond! Interesse in vegan eten? Laat je verrassen door Manfred!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.