Bien Cuit

Lid sinds september 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Bien Cuit

Pieter is bourgondisch geboren en zal bourgondisch sterven. Met een wel zeer gezonde eetlust dreef hij zijn moeder bijna tot wanhoop. In plaats van mensen allerlei lekkers voor hem te laten koken – om het dan zelf op te eten – had Pieter een pienter idee. Hij ging zelf kokkerellen om zeker te zijn dat hijzelf en anderen altijd goed eten voorgeschoteld kregen. Na zijn universiteitsjaren stampte Pieter dan ook een zeer succesvol foodtruckbedrijf uit de grond welke succesvol verkocht werd. Om zich nog meer te verdiepen in kooktechnieken en andere kookcombinaties te leren kennen begon Pieter een koksopleiding te Antwerpen. Hier begon ook hij de passie te ontwikkelen voor gastronomie. Als leraar geniet hij daarnaast van het koken aan te leren, kookworkshops te geven en mensen te laten proeven en te laten genieten.

Advertenties van Bien Cuit

Reviews over Bien Cuit

Chef score 10

Uit 5 reviews

Theo Roosenboom

05-08-2022

10

Vlaamse chef Pieter heeft ons een geweldige avond bezorgd. Heerlijke gerechten van hoge kwaliteit. Even zelf geen stress in de keuken gaf ons een gevoel van luxe en ontspanning. Dit gaan we zeker weer doen.

Theo Roosenboom

27-12-2021

10

Vlaamse chef Pieter heeft ons een geweldige avond bezorgd. Heerlijke gerechten van hoge kwaliteit. Even zelf geen stress in de keuken gaf ons een gevoel van luxe en ontspanning. Dit gaan we zeker weer doen.

PHOTO-2021-12-27-08-59-01-2

Anouk

08-12-2021

10

Een verjaardagdiner voor mijn zoon geregeld via Bien Cuit. De mannen hebben genoten van het heerlijke eten en hebben een top avond gehad. De porties waren genereus en kwalitatief van een hoog nivo. Voor een volgend diner zal ik zeker weer contact met Bien Cuit opnemen, een echte aanrader.

M. Jansen

28-11-2021

10

We hebben last minute Pieter geboekt voor 8 personen (de avond ervoor om 22:30u) en hij heeft last minute heerlijke gerechten geserveerd. Porties waren ruim en het was gewoon echt lekker! De courgettesoep met coquilles is een aanrader!

Solange

07-10-2021

10

Via dit platform hebben wij Pieter van Bien Cuit gevonden. Dezelfde avond dat ik de reservering had bevestigd nam hij contact op om het menu af te stemmen en het tijdstip door te geven waarop hij op de dag van het diner aanwezig zou zijn. De afstemming van het menu ging soepel, ik kreeg per gang verschillende keuzes die hij had gebaseerd op voorkeuren die ik eerder had doorgegeven. Verder kwam hij ook met bier en wijnsuggesties die paste bij de gekozen gerechten. Op de dag van het diner bevestigde hij het tijdstip waarop hij zou aankomen. Na het uitladen van alle benodigdheden die hij had meegenomen ging hij aan de slag. Tijdens de voorbereiding voor het koken hebben we een fijn gesprek gehad, hij vroeg netjes als hij iets nodig had. Toen eenmaal de gasten binnenkwamen focusde hij zich op het bereiden van de gerechten. Bij het uitserveren van het eten legde hij goed uit wat hij had bereid. Na afloop liet hij de keuken netjes achter. Al met al een goede chef die vriendelijk is en je volledig ontzorgt.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2023 CHEFSTBL. All Rights Reserved.