BBQ Heroes

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over BBQ Heroes

BBQ Heroes creëert culinaire genietmomenten in smaak, sfeer en ambiance. Ze denken hierbij aan morgen, hun omgeving en aan de lokale mede ondernemers. Ze willen graag met duurzame en soms biologische producten werken omdat deze vaak een betere smaak hebben en ook beter zijn voor de toekomst. Om die reden halen ze zoveel mogelijk ingrediënten van de plaatselijke slager, groenteboer, visboer en bakker. Hierdoor verkrijgen ze niet alleen de beste ingrediënten en kookmaterialen, dit is ook nog eens goed voor de business van beide partijen. Dit team heeft hun ervaring opgedaan in de Nederlandse topgastronomie, zoals de Fuik in Aalst, Cordial in Oss, Librije in Zwolle en het Koetshuis in Bennekom. Al met al kan je bij de vakmannen van BBQ Heroes dus een geweldige Big Green Egg BBQ ervaring verwachten van topkwaliteit!

Advertenties van BBQ Heroes

Reviews over BBQ Heroes

Chef score 10

Uit 3 reviews

Marcel

11-10-2021

10

Wij hadden een familiebijeenkomst van 18 personen bij ons thuis. Het culinaire aspect werd fantastisch verzorgd door BBQ chefs. Geen eenvoudig gezelschap aangezien er rekening gehouden moest worden met allerlei dieet wensen als gevolg van voedselallergiën en vegetarische voorkeuren. Alle gerechten waren keurig verzorgd op sfeervol serviesgoed wat helemaal paste bij de sfeer van de avond.

Abdullah

03-10-2021

10

Goed geregeld. Alleen jammer van het slechte weer. Maar hebben we met ze alle prima opgelost. Alle gasten hadden het naar hun zin. En het eten was top. Aardige mensen ook en hebben ook extra eten gegeven voor de mensen die nog later waren gekomen.

Pim

16-04-2021

10

Het was een mooie avond lekker gegeten en mooie gerechten gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.