Inloggen

Boek een luxe catering aan huis

Luxe catering vanaf 10 personen

Voor thuis, op het werk, of op een externe locatie

Volledig verzorgde catering van hoog culinair niveau

Bekend van:brabants-dagbladde-ondernemerbnr-nieuwsradioad_krantad_krantad_krant

4.8 uit 720 reviews op CHEFSTBL

chef-gear-hat@40x40

Back-up chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

check-badge@40x40

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt aan jouw eigendommen, ben je gewoon verzekerd.

room_service_plates@40x40

Sit back & relax

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

chef-gear-hat-moustache@40x40

Top chef garantie

Wij selecteren alle chefs zorgvuldig o.b.v. kwaliteit, ervaring en professionaliteit.

hospital-shield@40x40

Covid proof

Alle koks aan huis houden zich aan de voorschriften m.b.t. COVID-19 en nemen extra maatregelen indien jij dat fijn vindt.

luxe-catering-aan-huis-met-kleine-gerechten-klaar-om-gegeten-te-worden

Luxe catering aan huis

Op CHEFSTBL vind je jouw ideale exclusieve catering ervaring met een privé chef! Van de inkoop van de ingrediënten tot het meenemen van de vaat, alles wordt geregeld voor deze luxe catering aan huis. Dus heb je iets te vieren en wil je daar zelf volledig van kunnen genieten zonder te hoeven rondrennen voor al je gasten? Kijk dan vooral welke culinaire catering beleving het beste bij jouw wensen aansluit!

De chef komt al vanaf 10 personen op locatie voor jouw luxe catering. Nog op zoek naar een locatie? Bij onze partner Groepen.nl kan je jouw ideale groepsaccommodatie of – locatie boeken. Een walking dinner met de mooiste gerechten, van vlees tot vegan en alles daartussenin. De catering chef verzorgt jouw exclusieve catering met passie en perfectie, waarbij de aankleding, servering en afwas voor je worden gedaan. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de (dieet)wensen van jou en je gasten.

Reviews

 • CHEFSTBL is Top voor mij als Chef, direct contact en overleg zorgen altijd voor de perfecte match tussen chef en... Lees meer

  Robin Damman Avatar
  Robin Damman
  9/11/2020

  Geweldige manier om thuis te genieten op top niveau. Heerlijk toch om niet thuis weg te hoeven. Sterrenrestaurant in huis:... Lees meer

  Eline Groenendijk Avatar
  Eline Groenendijk
  9/10/2020
 • Afgelopen weekend een geweldige ervaring gehad met kok Marjan via Chefstbl. Alles was van begin tot eind tot in de... Lees meer

  Martijn Mulder Avatar
  Martijn Mulder
  9/01/2020

  Heel gezellig en heel leuk! Goede setup, contact voor de event, vragen betreffende dieeten en voorkeuren. Op de dag zelf duidelijk aangegeven wanneer ze zouden... Lees meer

  Mike Avatar
  Mike
  7/28/2020

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Onze exclusieve catering chefs zijn echte professionals en hebben geleerd in veel verschillende situaties te koken. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun servies en andere materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per luxe catering chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De catering chef neemt dit voor jullie mee, want zij weten dat de meesten geen matchend servies hebben voor een luxe catering van 15 personen of meer. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen voor een exclusieve catering. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

De ideale luxe catering

De catering chefs van CHEFSTBL weten pas echt wat dineren op hoog niveau is. Stuk voor stuk, gaan ze uiterst professioneel en vol met passie aan de slag. Dit wordt niet je standaard catering, maar een culinaire luxe catering aan huis! Wil je de exclusieve catering uitgeserveerd als walking dinner, of wil je juist aan tafel zitten? Wil je de klassieke Franse keuken, of Caribische fine dining? Welke vorm of luxe catering chef je ook kiest, een compleet verzorgde beleving om samen met je gasten te genieten is verzekerd.