Inloggen

4 gangen

Where Is My Kitchen Now | Alles is huisgemaakt en vers met lokale producten

Superchef
9.8
89p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
aantal personen
aantal personen
aantal personen
stuk(s)
aantal personen
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Where Is My Kitchen Now

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

Where Is My Kitchen Now maakt alles zelf, van de mayonaise tot de ketchup van de bouillon tot de pasta-sauzen, kant en klaar komt er bij chef Laurens niet in! Alles is vers en komt zoveel mogelijk uit de regio. Een heerlijk diner met streek- en seizoensgebonden ingrediënten, eventueel aangevuld met bijpassende wijnen, vanuit jouw eigen keuken! Hij brengt het toprestaurant naar jouw woonkamer. Omdat hij elk klein onderdeel zelf maakt, kan hij ook heel goed rekening houden met speciale wensen. Of het nou gaat om smaak of om een allergie, beide is voor hem eenvoudig op te lossen. Hij weet namelijk exact welke ingrediënten hij gebruikt en meestal ook nog waar ze vandaan komen! Laat jezelf verrassen door chef Laurens en bewonder al het lekkers wat uit jouw eigen keuken komt. Wil je mee om de inkopen te doen? Leuk! Wil je alles aan Laurens overlaten? Ook leuk! Laat je verrassen en geniet van je privé toprestaurant in eigen huis.

Stuur vraag voor Where Is My Kitchen Now

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Where Is My Kitchen Now stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt chef Laurens privé bij jou thuis koken. De de tafel wordt volledig aangekleed. Hij zal jullie 4 heerlijke gangen serveren en, terwijl jullie inmiddels aan het dessert zitten, maakt chef Laurens alles netjes schoon.

 

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Volledig aangeklede tafel
 • 4 gangen
 • De chef laat de keuken schoon achter
 • Vanaf 10 personen komt er standaard bediening mee

 

Wat moet je zelf nog doen voor de CHEFSTBL van Where Is My Kitchen Now?

 • Voor een schoon en opgeruimd aanrecht zorgen
 • Genieten van je privé toprestaurant in eigen huis!

Kan rekening houden met

Halal, Kosher style, Vegan, Vegetarisch

Is gespecialiseerd in

Plant-based, Vis & Zeevruchten, Wijn & Spijs

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Where Is My Kitchen Now

Reviews

9.8

Uit 17 reviews


Kwaliteit van de gerechten 9.6
Professionaliteit van de chef 9.8
Totaalbeleving van de avond 9.8
Zou je deze chef aanbevelen? 9.8
Afstemming diner met de chef 9.8
 • André en Do10

  29-07-2021

  We hebben een heerlijke avond gehad met familie (verjaardag vader). Het menu was vooraf afgestemd, er waren veel opties mogelijk. Wij hebben bij iedere gang super genoten van de heerlijke smaken en geuren. Alle gerechten werden rustig uitgelegd. De keuken was helemaal schoon achter gelaten en alles tot in de puntjes verzorgd. AANRADER!


 • Nils Lambalk10

  12-07-2021

  Deels getrigered door de naam van de onderneming maar ook door de beschreven menu's en de lovende kritieken viel de keuze voor de chef thuis op Laurens. Met zn achten en door de de gunstige weersomstandigheden ook nog in de eigen tuin ervaarden een echt compleet verzorgd sterren diner. Niet volgens maar ruim boven de verwachtingen. Met de kookkunsten en verzorging door de ogenschijnlijk bescheiden Laurens die uitdrukkelijk de volledige controle had konden wij Anja verrassen op haar 65e verjaardag met deze onvergetelijke ervaring. Voor ons voor herhaling vatbaar en aan anderen zeer aanbevolen. Ook na afloop bleek Laurens om op onze uitnodiging nog even na te kaarten met mooie verhalen te entertainen.


 • Marjolijn10

  08-07-2021

  Laurens is een geweldige kok, rustig, professioneel en mooi hoe hij bij elk gerecht uitleg gaf. Het eten was bijzonder goed, waardoor het etentje ook een echt feestje werd. Alles was prima in orde en de keuken werd opgeruimd en schoon achtergelaten. Van harte aanbevolen.


 • Bekijk alle reviews (17) Schrijf een review