4 gangen + amuse

TOETcatering | Een klassieke stijl met verrassende invloeden!

Superchef
10
100p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
aantal personen
aantal personen
aantal personen
aantal personen
stuk(s)
stuk(s)
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over TOETcatering

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

Na jarenlange ervaring in restaurants als Bridges * in The Grand Amsterdam, Sea Grill ** in Brussel en Radisson hotels in Praag en Manchester, is Rob Toet in 2018 gestart met TOETcatering. Hij komt met veel passie en ervaring bij jullie thuis of op locatie koken. Zijn stijl is klassiek, maar altijd verrassend. Gebaseerd op de Franse keuken, maar met veel invloeden van bijvoorbeeld de Aziatische of Zuid-Amerikaanse keuken. Chef Rob maakt alles zelf en werkt het liefst met producten uit de streek. Daarnaast werkt hij altijd met hoogwaardig scharrelvlees en met vis, groente en fruit uit het seizoen. TOETcatering neemt al je zorgen uit handen, zodat je ongestoord kunt genieten met de gasten die je ontvangt. Zonder steeds weg te hoeven lopen om de volgende gang te serveren of om drankjes te moeten inschenken.

Stuur vraag voor TOETcatering

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

TOETcatering stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt Rob bij jou thuis koken. Servies, bestek en servetten worden meegenomen. Jullie beginnen met een verrassende amuse, waarna 4 gangen geserveerd worden. Zodra het diner klaar is wordt de keuken netjes en schoon achtergelaten.

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Servies, bestek en servetten
 • Amuse
 • Brood
 • Tafelwater
 • 4 gangen
 • De chef laat de keuken schoon achter

Wat moet je zelf nog doen?

 • Zorgen voor voldoende werkruimte in de keuken
 • Ruimte vrijmaken in de koelkast en vriezer
 • Bijpassende wijnen of andere dranken verzorgen*
 • Tafelkleed neerleggen*
 • Tafel verder naar wens aankleden*

* Als extra bij te boeken

Kan rekening houden met

Halal, Kosher style, Vegetarisch

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL TOETcatering

Reviews

10

Uit 16 reviews


Kwaliteit van de gerechten 9.8
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • fam vd paauw10

  16-11-2021

  het diner was heerlijk, super , allemaal erg van genoten


 • Alexa van Butzelaar-Koene10

  08-11-2021

  Voor de verjaardag van mijn man kozen we deze keer niet voor een feestje, maar voor een gezellig diner met een paar goede vrienden. Toen kon de voorpret beginnen! Telefonisch met chef Rob overleg gehad om even af te stemmen wat de wensen waren en waar hij rekening mee kon houden. Op mijn vraag of hij verder nog wat nodig had kwam een eenvoudig: "nee, hoor ik regel alles; alleen een klein plekje in de vriezer, verder helemaal niks!"Vervolgens had ik een dag later keurig een heerlijk menu in handen. Het aftellen kon beginnen. En dan draag je je keuken over aan een echte chef, want hij weet wat hij doet en vertelt in geuren en kleuren over zijn vak, als je erom vraagt. Maar wanneer je heerlijk aan het genieten bent van zijn creaties of druk in gesprek met je gasten bent verdwijnt hij keurig op de achtergrond en ben je vergeten dat hij er nog is. Heel fijn dat hij dit goed aanvoelt. Vanwege omstandigheden was het voor ons noodzakelijk om een pauze tijdens het diner in te lassen, dit verzoek werd zonder problemen ingewilligd en was voor de overige gasten niet merkbaar. Mooie technieken in de keuken voorbij zien komen en heerlijke smaakcombinaties mogen proeven samen met smaakvolle bijpassende wijnen. Kortom we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar om het op deze manier te doen. Alle aandacht voor je gasten en tijd voor een goed gesprek, terwijl het ene heerlijke gerecht na het andere voorbij komt. Dank je wel Rob voor een heerlijke avond! We hebben genoten.


 • Anjo10

  03-11-2021

  Zomaar op internet gevonden en het was een schot in de roos. Diner voor 6 personen waaronder 1 vega.. Prima af te stemmen. Rob Toet was keurig op tijd met een lachend gezicht. Heerlijk gegeten en alles was keurig opgeruimd toen hij weg ging. Gezellige vent. Heb hem meteen aanbevolen bij een relatie.


 • Bekijk alle reviews (16)
Schrijf een review