Inloggen

Cuisine Française | 4 gangen + amuses & wijn | Met Bib bekroonde chef en sommelier! Kok aan huis

Over Cuisine Française

Chef Jos Weel en sommelier Ria Weel komen graag bij jou thuis een all-inclusive culinaire ervaring verzorgen. Dit zeer ervaren duo was 25 jaar lang de trotse eigenaar van Logis Hotel De Tuinkamer in Ruurlo. De Tuinkamer was van 2005 t/m 2020 bekroond met een Bib Gourmand van Michelin. Daarvoor heeft chef Jos ervaring opgedaan in binnen – en buitenland, waarvan ook in verschillende sterrenzaken in Amsterdam. Begin 2021 hebben ze hun zaak verkocht omdat ze gingen verhuizen, maar het verzorgen van geweldige diners bleef natuurlijk kriebelen. Vandaar dat zij nu met Cuisine Française hun expertise graag meenemen naar jouw eettafel!

 

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om de Franse keuken, maar wel met een moderne twist! Smaak staat uiteraard voorop, maar ook een mooie presentatie mag absoluut niet ontbreken op hun borden. Chef Jos heeft een lichte kookstijl, zware sauzen zal je dus niet vinden. Ook werkt Cuisine Française immer met eerlijke en verse producten. Alles is huisgemaakt. Volgens Jos en Ria moet eten een feestje zijn: mooie, smaakvolle gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Kortom, bij dit duo ben je verzekerd van een feestje van een diner op hoog niveau.

 

“Met Bib bekroonde chef en sommelier!”

 

Wat kun je bij de CHEFSTBL van Cuisine Française verwachten?

Cuisine Française stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt chef Jos privé bij jou thuis koken en sommelier Ria verzorgt de service. Cuisine Française verzorgt servies, bestek, glaswerk, tafellinnen, servetten en kaarsjes voor op tafel. Geef het vooral aan als je zelf al tafellinnen hebt, dit is vaak praktischer. Er staat jullie een volledig verzorgde avond van topkwaliteit te wachten. Deze wordt afgetrapt met wat amuses om in te komen en opgevolgd door 4 verrukkelijke gangen. Elke gang wordt vergezeld door een bijpassende wijn die is gepaard door sommelier Ria. Zij legt met plezier uit waar de wijn vandaan komt en waarom deze zo goed bij de gang past. Na deze avond genieten, blijven jullie niet alleen achter met gevulde buiken, maar ook nog met een blinkende keuken!

 

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Met sommelier/gastvrouw
 • Volledige tafelaankleding
 • 4 gangen + amuses & wijn
 • De chef laat de keuken schoon achter
 • Vanaf 6 personen komt er standaard extra bediening mee

 

Wat moet je zelf nog doen voor de CHEFSTBL van Cuisine Française?

 • Genieten!

Diëten

Werkgebied

Werkt in een straal van 70 km rondom Enkhuizen en hanteert buiten een straal van 10 km €0,35 per km aan reiskosten. Eventuele parkeerkosten worden achteraf in rekening gebracht.

Extra opties

 • Extra gang

  Incl. wijn

  € 15

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Review schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaliteit van de gerechten
Professionaliteit van de chef
Totaalbeleving van de avond
Zou je deze chef aanbevelen?
Afstemming diner met de chef

Reservering

Personen 1
Personen
Extra Opties 0
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Reservering Bekijken
Reserveer nu, betaal na de bevestiging van de chef
iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Toegevoegd door Cuisine Française

Jos Weel

Stuur vraag voor Cuisine Française

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
Ik heb een vraag voor de chef