4 gangen

Bien Cuit | Betaalbare gastronomie in je huiskamer!

10
70p.p.
kitchen clutery icon cleaning spray icon Incl. servies + keukenschoonmaak

Bereken de prijs

typ en druk op enter

Aantal personen

Extra Opties 0
aantal personen
aantal personen
aantal personen
aantal personen
aantal personen
Heb je een kortingscode?
Kortingscode toegevoegd
Start reservering

Reserveren is vrijblijvend.
Je hoeft nog niks te betalen.

iDeal Bancontact SEPA Payaut Giftcard

Over Bien Cuit

company verified by CHEFSTBL shield iconBedrijfsgegevens geverifieerd

Pieter is bourgondisch geboren en zal bourgondisch sterven. Met een wel zeer gezonde eetlust dreef hij zijn moeder bijna tot wanhoop. In plaats van mensen allerlei lekkers voor hem te laten koken – om het dan zelf op te eten – had Pieter een pienter idee. Hij ging zelf kokkerellen om zeker te zijn dat hijzelf en anderen altijd goed eten voorgeschoteld kregen. Na zijn universiteitsjaren stampte Pieter dan ook een zeer succesvol foodtruckbedrijf uit de grond welke succesvol verkocht werd. Om zich nog meer te verdiepen in kooktechnieken en andere kookcombinaties te leren kennen begon Pieter een koksopleiding te Antwerpen. Hier begon ook hij de passie te ontwikkelen voor gastronomie. Als leraar geniet hij daarnaast van het koken aan te leren, kookworkshops te geven en mensen te laten proeven en te laten genieten.

Stuur vraag voor Bien Cuit

Heb je een vraag over prijzen en beschikbaarheid? Start dan een vrijblijvende reservering. Heb je een andere vraag? Vul dan dit formulier in.

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht
chef contact bubble icon Ik heb een vraag voor de chef

Wat kun je verwachten?

Chef Pieter stemt na de boeking het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt hij privé bij jou thuis koken en kunnen jullie genieten van van 4 heerlijke gangen. En terwijl jullie nog natafelen, staat chef Pieter alweer de keuken schoon te maken. Onbezorgd genieten dus.

 • Persoonlijke afstemming met de chef
 • Bestek, servies en glaswerk
 • 4 gangen
 • De chef laat de keuken schoon achter
 • Bediening vanaf 15 personen

 

Wat moet je zelf nog doen voor de CHEFSTBL van Bien Cuit?

 • Werkruimte vrijmaken in de keuken
 • Genieten!

Kan rekening houden met

Halal, Kosher style, Vegan, Vegetarisch

Voorbeeldmenu

Dit menu is een voorbeeld, jouw menu zal de chef persoonlijk met je afstemmen op basis van je wensen.

Voorbeeldmenu CHEFSTBL Bien Cuit

Reviews

10

Uit 1 review


Kwaliteit van de gerechten 10
Professionaliteit van de chef 10
Totaalbeleving van de avond 10
Zou je deze chef aanbevelen? 10
Afstemming diner met de chef 10
 • Solange10

  07-10-2021

  Via dit platform hebben wij Pieter van Bien Cuit gevonden. Dezelfde avond dat ik de reservering had bevestigd nam hij contact op om het menu af te stemmen en het tijdstip door te geven waarop hij op de dag van het diner aanwezig zou zijn. De afstemming van het menu ging soepel, ik kreeg per gang verschillende keuzes die hij had gebaseerd op voorkeuren die ik eerder had doorgegeven. Verder kwam hij ook met bier en wijnsuggesties die paste bij de gekozen gerechten. Op de dag van het diner bevestigde hij het tijdstip waarop hij zou aankomen. Na het uitladen van alle benodigdheden die hij had meegenomen ging hij aan de slag. Tijdens de voorbereiding voor het koken hebben we een fijn gesprek gehad, hij vroeg netjes als hij iets nodig had. Toen eenmaal de gasten binnenkwamen focusde hij zich op het bereiden van de gerechten. Bij het uitserveren van het eten legde hij goed uit wat hij had bereid. Na afloop liet hij de keuken netjes achter. Al met al een goede chef die vriendelijk is en je volledig ontzorgt.


Schrijf een review