Bbq in Venray

BBQ Venray

Als je van barbecueën houdt, dan moet je zeker eens een BBQ aan huis met kok in Venray boeken! Dit is niet zomaar een barbecue, maar een unieke beleving. Klinkt het niet heerlijk om tijdens een zwoele zomeravond in je eigen tuin te genieten van de allerlekkerste BBQ-gerechtjes gemaakt door een van onze BBQ chefs in Venray, en eindelijk weer eens de volle aandacht te geven aan je lieve vrienden en familie? Dus nodig lekker veel gasten uit! Dus laat je een keer verwennen en geniet van de heerlijke BBQ-gerechten, waaronder malse stukken vlees. Heerlijk, toch? Wordt het lekker warm en zonnig de komende tijd? Dan wordt het tijd om die fijne BBQ in Venray te boeken!

Diverse soorten BBQ catering in Venray

Via CHEFSTBL kun je uiteenlopende BBQ's op locatie in Venray plannen. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld een BBQ walking dinner, BBQ buffet en BBQ diner. Dus vind jij het fijn om met je gasten gezellig aan statafels te kletsen terwijl de barbecue-gerechten naar je toe worden gebracht, wil je liever aan tafel zitten en een aantal gangen voorgeschoteld krijgen of loop je het liefste langs het buffet om wat lekkere dingen uit te kiezen? Wij passen ons aan op jouw voorkeuren. Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Venray. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Venray extra bijzonder wordt.

Hulp bij het kiezen

We snappen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen al die verschillende BBQ catering opties in Venray. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor welke optie gaat, je gaat hoe dan ook samen met je vrienden, familie of collega’s genieten van een avondvullend programma met een heerlijk BBQ diner in Venray. Maar mocht jij toch keuzehulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar. Door middel van onze keuzehulptool kun jij veel gerichter zoeken en makkelijker een beslissing maken. Als je er met deze tool nog steeds niet uitkomt, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

In Venray een BBQ organiseren

Een BBQ op locatie met kok in Venray regel je snel en eenvoudig via CHEFSTBL. Of je nu op je werk een BBQ wilt houden of in je eigen, gezellige tuin - wij komen graag bij je langs. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Venray. Er is altijd wel een cateraar beschikbaar die naar jouw locatie kan komen om jou volledig te ontzorgen.

Bij elke BBQ in Venray heb je de keuze uit verschillende extra's. Bij sommige van onze cateraars is het zelfs mogelijk om tuinaankleding, tafels en een tent bij de BBQ aan huis in Venray te boeken. Dus mocht jij niet genoeg tuintafels hebben, dan wordt dit voor jou geregeld. Als de dag is aangebroken, komt onze chef ruim op tijd bij jou aan om de BBQ in Venray voor te bereiden. Want een goed begin is het halve werk en scheelt jou natuurlijk zorgen.

Goed verzorgde BBQ thuis met kok in Venray

Wij regelen voor jou een unieke BBQ op locatie in Venray. Eindelijk eens geen standaard worstjes, frikandellen of hamburgers, maar echt kwaliteitsvlees. Het menu zal bestaan uit verse, heerlijke producten. Heb jij speciale voorkeuren, dieetwensen of allergieën, dan passen wij het menu graag voor je aan. Wanneer je de BBQ in Venray hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Wij verzorgen jouw BBQ-avond tot in de puntjes. Wij bereiden BBQ-gerechten die jou het water in de mond doen laten lopen. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij bieden ook een bepaalde vorm van entertainment. Zo vertellen zij graag wat zij allemaal voor jou aan het bereiden zijn en waar de producten vandaan komen. Door een BBQ chef in Venray te boeken via CHEFSTBL, haal jij gegarandeerd een gezellige persoonlijkheid in huis.

Tot slot vinden wij het ook belangrijk dat je voldoende ontspant tijdens de avond. Tijdens en na het diner kun jij dus lekker blijven zitten in je comfy tuinstoel. Jij hoeft je nergens om te bekommeren. Dit hoort bij de service van onze goed verzorgde BBQ catering in Venray. Laat het opruimen, afwassen (en afbouwen) dus lekker aan ons over!

Boek een BBQ met kok op locatie in Venray

Klinkt een BBQ aan huis met kok in Venray jou als muziek in de oren? En wil je samen met je vrienden of familieleden gaan genieten van een goed verzorgde BBQ in Venray? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ thuis met kok. Jouw ideale BBQ chef in Venray is binnen handbereik!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.