Bbq in Utrecht

BBQ Utrecht

Hou jij van barbecueën maar laat je het werk liever aan anderen over? Boek dan een BBQ aan huis met kok in Utrecht! Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Want terwijl jij tijdens die heerlijke zomeravond gezellig kunt bijkletsen met je vrienden, collega's of familieleden, zorgen onze BBQ chefs in Utrecht ervoor dat de lekkerste BBQ-gerechten op tafel komen. Aangezien jij voor niemand hoeft te zorgen en niet achter de BBQ hoeft te staan, kun je je aandacht eindelijk eens richten op je dierbaren. Dus sit back and relax! Al het werk wordt voor je gedaan. Jij en je gasten hoeven alleen maar te genieten van die heerlijk malse stukken vlees, frisse salades en ambachtelijke broden met tapenades. Heerlijk, toch? Dus, wil jij een zorgeloze BBQ in Utrecht boeken? Boek dan gelijk een BBQ in Utrecht en creëer blijvende zomerherinneringen.

Alles over onze BBQ catering in Utrecht

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Utrecht boeken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een BBQ walking dinner, BBQ diner of een BBQ buffet. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Wij passen ons aan op jouw voorkeuren. Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Utrecht. Onze chefs zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van kwalitatief goed eten. Bovendien geven zij een unieke draai aan jouw BBQ in Utrecht.

Hulp bij het kiezen

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Utrecht te kiezen. Na het zien van alle foto’s en het lezen van de verschillende menu-mogelijkheden loopt het water je vast al in de mond. Wat gaat het worden? Maak je geen zorgen om de keuze, eigenlijk kun je nooit fout gaan. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Door middel van onze keuzehulptool kun jij veel gerichter zoeken en makkelijker een beslissing maken. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

In Utrecht de leukste BBQ

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Utrecht. Of jij nu graag gezellig in je eigen tuin wilt barbecueën met familieleden of van plan bent om op kantoor een barbecue voor je werknemers te organiseren. En of jij nu in het centrum van de stad woont of in een buitenwijk. Allerlei locaties zijn mogelijk bij een BBQ met kok in Utrecht. Op welke locatie dan ook, wij hebben een geschikte cateraar voor jou.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Er zijn zelfs cateraars die bij je kunnen langskomen met tafels, tuinaankleding en een tent voor in de tuin. Dus mocht jij niet genoeg tuintafels hebben, dan wordt dit voor jou geregeld. Op de dag van de BBQ komt de chef ruim op tijd bij jou in Utrecht aan om alles voor te bereiden en op te bouwen. Zo kun jij zorgeloos de avond of middag tegemoet!

BBQ thuis met kok in Utrecht

Wij regelen voor jou een unieke BBQ op locatie in Utrecht. Eindelijk eens geen standaard worstjes, frikandellen of hamburgers, maar echt kwaliteitsvlees. Er wordt een uniek menu bereid door een van onze BBQ chefs in Utrecht . Bovendien kunnen de menu’s nog worden aangepast op jouw eigen voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wanneer je de BBQ in Utrecht hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Aan de hand van verse, eventueel biologische producten bereiden zij de lekkerste BBQ gerechten. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Zij vinden het namelijk ook belangrijk dat iedereen zich voldoende vermaakt. Zij beantwoorden al jouw vragen over de bereide gerechten en de gebruikte ingrediënten. Gezelligheid gegarandeerd!

Maar naast uitstekend eten en gezelligheid hebben wij ook ontzorging hoog in het vaandel staan. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Vooral geen stress! Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Utrecht. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

BBQ met kok op locatie in Utrecht boeken?

Ben je enthousiast geworden van onze werkwijze? Klaar om met jouw dierbaren van een bijzondere BBQ-avond te genieten? Neem dan een kijkje bij ons aanbod aan BBQ's met kok en vul Utrecht in bij de filter. Kies jouw favoriete chef en wij komen bij je langs om je een unieke BBQ-ervaring te bezorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.