Bbq in Tiel

BBQ Tiel

Als jij graag een originele en uitgebreide BBQ in Tiel wil organiseren, dan raden wij je een BBQ aan huis met kok aan. Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Tiel de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Doordat onze chef de hele avond bij de BBQ staat, kun jij je lekker focussen op je gezelschap. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Klinkt dat niet goed? Dus, wordt er mooi weer voorspeld de komende periode? Wacht dan niet langer met het boeken van jouw ideale BBQ in Tiel!

BBQ op locatie in Tiel

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Tiel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een BBQ walking dinner, BBQ buffet of BBQ diner? Dus vind jij het fijn om met je gasten gezellig aan statafels te kletsen terwijl de barbecue-gerechten naar je toe worden gebracht, wil je liever aan tafel zitten en een aantal gangen voorgeschoteld krijgen of loop je het liefste langs het buffet om wat lekkere dingen uit te kiezen? Wij passen ons aan op jouw voorkeuren. Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Tiel. Dit zijn stuk voor stuk grillmasters met een passie voor koken en kwalitatieve streekproducten. Ook geven zij allemaal hun eigen touch aan een BBQ in Tiel.

Hulp bij het kiezen

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Tiel te kiezen. Alle opties lijken jou wel interessant! Wat moet je nu kiezen? Welk BBQ diner in Tiel jij ook kiest, het wordt vast en zeker een middag of avond om niet snel te vergeten. Maar desondanks kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor keuzehulp. Maak gebruik van onze keuzehulptool om gerichter te kunnen zoeken. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd terecht bij een van onze medewerkers, mocht je nog advies kunnen gebruiken.

Organiseer in Tiel een BBQ

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Tiel een BBQ organiseren. Of jij nu graag gezellig in je eigen tuin wilt barbecueën met familieleden of van plan bent om op kantoor een barbecue voor je werknemers te organiseren. En of jij nu in het centrum van de stad woont of in een buitenwijk. Allerlei locaties zijn mogelijk bij een BBQ met kok in Tiel.

Bij iedere BBQ heb je de optie om bepaalde extra’s te boeken. Zo kun je jouw BBQ aan huis in Tiel bijvoorbeeld compleet maken met een tent, tafels en tuinaankleding. Handig, niet? Op de dag zelf staan wij tijdig bij jou op de stoep om de BBQ op locatie in Tiel zo goed mogelijk voor te bereiden. Want een goed begin is het halve werk en scheelt jou natuurlijk zorgen.

Complete BBQ verzorgd door een kok in Tiel

Bij jouw BBQ op locatie in Tiel komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Er wordt een uniek menu bereid door een van onze BBQ chefs in Tiel . Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw (dieet)wensen. We nemen het menu graag persoonlijk met je door nadat je de reservering hebt gemaakt voor jouw BBQ in Tiel.

Wij verzorgen jouw BBQ-avond tot in de puntjes. Wij bereiden BBQ-gerechten die jou het water in de mond doen laten lopen. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook belangrijk dat iedereen zich voldoende vermaakt. Zo vertellen zij jou tijdens het kokkerellen graag van alles over wat ze doen, over de verschillende gangen en over de achtergrond van de producten. Die BBQ chef in Tiel zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Maar naast uitstekend eten en gezelligheid hebben wij ook ontzorging hoog in het vaandel staan. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Maak je dus vooral nergens druk om. Dit hoort bij de service van onze goed verzorgde BBQ catering in Tiel. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

BBQ met kok op locatie in Tiel boeken?

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod van BBQ's thuis met kok in Tiel. Voordat je het weet staan wij bij jou op de stoep om jouw BBQ in Tiel te verzorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.