Bbq in Sittard

BBQ Sittard

Als je van barbecueën houdt, dan moet je zeker eens een BBQ aan huis met kok in Sittard boeken! Je boekt dan niet zomaar een barbecue, maar een complete ervaring. Jij en je gasten kunnen eindelijk eens rustig genieten van elkaars gezelschap onder die heerlijke zomerzon, terwijl de BBQ chefs uit Sittard een uitgebreid barbecue-menu voor jullie bereiden. Doordat onze chef de hele avond bij de BBQ staat, kun jij je lekker focussen op je gezelschap. Dus zit lekker achterover in die comfortabele tuinstoel en zie hoe jouw BBQ chef uit Sittard de meest smaakvolle en malse stukken vlees en groenten bereidt. Top toch? Dus, wordt er mooi weer voorspeld de komende periode? Dan wordt het tijd om die fijne BBQ in Sittard te boeken!

Diverse soorten BBQ catering in Sittard

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Sittard boeken. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld een BBQ walking dinner, BBQ buffet en BBQ diner. Dat houdt in dat je de vorm van het diner volledig zelf kunt bepalen! Wij passen ons aan op jouw voorkeuren. Dat komt omdat wij samenwerken met diverse BBQ chefs in Sittard. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Iedere chef geeft zijn eigen persoonlijke draai aan een BBQ in Sittard.

Hoe kan ik kiezen tussen al deze opties?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Sittard te kiezen. Na het zien van alle foto’s en het lezen van de verschillende menu-mogelijkheden loopt het water je vast al in de mond. Wat moet je nu kiezen? Eigenlijk maakt het niet zoveel uit voor welke optie jij gaat. Alle BBQ diners in Sittard hebben zo hun eigen unieke pluspunten. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Onze keuzehulptool maakt het jou een stuk gemakkelijker. Als je het dan nog steeds lastig vindt, is het misschien goed om een van onze medewerkers te spreken. Wij helpen jou bij het kiezen.

In Sittard een BBQ organiseren

Een BBQ op locatie met kok in Sittard regel je snel en eenvoudig via CHEFSTBL. Het is hierbij niet belangrijk waar in Sittard de BBQ wordt georganiseerd - in de tuin van jouw kantoor, in jouw eigen tuintje of op een externe locatie. Allerlei locaties zijn mogelijk bij een BBQ met kok in Sittard. Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Soms is het zelfs mogelijk om tuintafels, tenten en tuinaankleding te laten aankomen. Handig, niet? Op de dag van de BBQ komt de chef ruim op tijd bij jou in Sittard aan om alles voor te bereiden en op te bouwen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

Compleet verzorgde BBQ met kok in Sittard

Wij regelen voor jou een unieke BBQ op locatie in Sittard. Eindelijk eens geen standaard worstjes, frikandellen of hamburgers, maar echt kwaliteitsvlees. Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Mocht je nog allergieën, dieetwensen of voorkeuren hebben, laat het ons dan vooral weten. We nemen het menu graag persoonlijk met je door nadat je de reservering hebt gemaakt voor jouw BBQ in Sittard.

Onze chefs zetten met veel enthousiasme een volledig verzorgde avond neer. Uiteraard bereiden wij een heerlijk BBQ-diner voor jou en je genodigden. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij vinden het namelijk ook leuk om iedereen een beetje te vermaken. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Zo zorgen zij voor een gezellige, interessante avond.

Maar naast gezelligheid, entertainment en kwalitatief uitstekend eten, vinden wij ook ontspanning erg belangrijk. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Maak je dus vooral nergens druk om. Dit hoort bij de service van onze goed verzorgde BBQ catering in Sittard. Zelfs het afwassen en opruimen nemen we graag van je over.

Boek nu die goed verzorgde BBQ catering in Sittard

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En klaar om jouw tuin om te toveren tot een heus BBQ-paradijs? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Sittard en kijk welke filters van toepassing zijn. Voordat je het weet staan wij bij jou op de stoep om jouw BBQ in Sittard te verzorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.