Boek de beste BBQ kok voor jouw culinaire barbecue

De beste grillmasters van Nederland in één overzicht

Volledig verzorgde BBQ met kok vanaf € 25,00 pp

Voor thuis, op het werk, of een externe locatie

CHEFSTBL is bekend van

lindabnr-nieuwsradiohart-van-nederlandnude-ondernemerademercesublimebrabants-dagblad

9.2

1435 klantbeoordelingen

Daarom boek je bij CHEFSTBL

Bij CHEFSTBL maken we het zoeken, vinden en boeken van een chef heel gemakkelijk.

Backup chef

Altijd een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Volledig verzekerd

Als de chef schade veroorzaakt ben je gewoon verzekerd.

Geen zorgen

Servies en bestek wordt verzorgd en je blijft achter met een schone keuken.

Top chef garantie

Uitsluitend professionele chefs die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

grillmaster-chef barbecued vlees en champignons op hete kolen

BBQ met kok aan huis

CHEFSTBL brengt de grillmasters naar jouw tuin! Van de inkoop van de ingrediënten tot het meenemen van de vaat, alles wordt geregeld voor jouw BBQ met kok . Een culinaire barbecue beleving die tot in de puntjes verzorgd wordt, of een eenvoudige BBQ waarbij alles voor je perfect gegrilld wordt, dat gun je toch iedereen?

De BBQ Kok komt al vanaf 6 personen op locatie grillen! Van de mooiste stukken vlees en vis, tot creatieve vegetarische BBQ gerechten. De BBQ  kan worden verzorg in verschillende vormen denk zoals een private dining, of een BBQ walking dinner of een luxe BBQ buffet met kok die het vlees voor je grilt  Niks is te gek op de grill van een BBQ chef. De grillmasters nemen, naast het servies en bestek, uiteraard hun eigen BBQ mee. Professionele barbecues zoals: de Big Green Egg, Ofyr, Black Basterd, Kamado, of smoker. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met jouw (dieet)wensen.

Reviews

Wij zijn totaal verrast, het was een overweldigende ervaring. We eten regelmatig bij sterren restaurants deze BBQ was sterrenwaardig, wat een heerlijke relaxte avond hebben wij thuis mogen hebben.... Lees meer

Femke Avatar
Femke
10/29/2020

Heel gezellig en heel leuk! Goede setup, contact voor de event, vragen betreffende dieeten en voorkeuren. Op de dag zelf duidelijk aangegeven wanneer ze zouden... Lees meer

Mike Avatar
Mike
7/28/2020

Zo werkt CHEFSTBLSimpel en snel

1. Zoek je chef

Bekijk en vergelijk het aanbod van de beste privé koks in Nederland en België.

2. Stem je wensen af

Laat de chef weten of je speciale wensen hebt, om de ervaring helemaal compleet te maken.

3. Geniet van je avond

Geniet met familie en vrienden van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen wel. Tuin, dakterras of externe locatie? Een BBQ diner kan zelfs binnen geserveerd worden, zolang de barbecue maar buiten staat. Mocht je twijfelen of jouw locatie geschikt is, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!
Onze grillmasters beperken zich niet tot het zomerseizoen. Er zijn voldoende technieken om het hele jaar door te genieten van lekker eten. Zo zijn diverse gerechten prima te bereiden in de winterse kou. Grillen tijdens de winter geeft zelfs een extra beleving omdat koude lucht zorgt voor een andere verbranding van de brandstof in de barbecue.
Onze grillmaster chefs zijn echte professionals en kunnen nog wel een maaltijd bereiden op een kampvuurtje. Een schone keuken met 4 kookpitten, een oven en een vaatwasser is voldoende. heb je dat niet? Geef het even aan in je reservering en dan vinden ze wel een oplossing. De chefs komen namelijk altijd goed voorbereid naar je toe en nemen zelf materialen mee indien nodig.
Nee! Chefs werken erg gestructureerd en hygiënisch. Alle rommel wordt opgeruimd en de vuile vaat wordt gedaan of weer meegenomen. De chefs nemen gewoon hun eigen barbecue en materialen mee, dus alles blijft opgeruimd achter!

Natuurlijk. Alle chefs geven op hun pagina of ze rekening kunnen houden met dieetwensen of allergieën. Als je bij je reservering aangeeft aan met welke dieetwensen / allergieën er rekening moet worden gehouden, zal de chef hier in bijna alle gevallen een oplossing voor bedenken. En mocht het echt niet kunnen, dan geven we je dat voor de bevestiging van de boeking al aan.

Voor kinderen onder de 14 jaar kan er een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit varieert per chef. Geef bij je reservering aan hoeveel kinderen er mee eten, de chef laat dan weten wat het gereduceerde tarief zal zijn.

De BBQ chef neemt alles voor jullie mee, want zij weten dat niet iedereen matchend servies heeft voor meerdere gangen en voor 8 of meer personen. Dit geldt ook voor bestek en wijnglazen.
Veel chefs beschikken over extra klaptafels en stoelen. Als je dit aangeeft bij je boeking dan komen we tot een gepaste oplossing.

De ideale BBQ chef voor jouw barbecue aan huis

De grillmasters van CHEFSTBL weten pas echt wat barbecuen is. Onze chefs gaan op uiterst professionele wijze te werk. Dit wordt niet je standaard barbecue, maar een compleet nieuwe culinaire ervaring! Ze kennen alle juiste BBQ technieken om de mooiste stukken vlees en vis perfect te kunnen bereiden. Wil je een barbecue diner uitgeserveerd aan tafel, of als walking dinner? Onze BBQ chefs zullen zorgen voor een perfecte ervaring. Welke BBQ chef je ook kiest, een compleet verzorgde beleving om samen met je gasten te genieten is verzekerd.