Bbq in Maarssen

BBQ Maarssen

Wil je graag een uitgebreide BBQ in Maarssen organiseren? Boek dan een BBQ aan huis met kok! Je boekt dan niet zomaar een barbecue, maar een complete ervaring. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Maarssen de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Dus nodig lekker veel gasten uit! Onze BBQ chef uit Maarssen neemt al het werk uit handen en schotelt iedereen heerlijk malse stukken vlees en andere gerechten voor. Ideaal! Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Boek dan meteen die BBQ in Maarssen die je al zo lang op het oog hebt!

Over onze BBQ op locatie in Maarssen

Op onze website kun je verschillende soorten BBQ op locatie in Maarssen boeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Dus vind jij het fijn om met je gasten gezellig aan statafels te kletsen terwijl de barbecue-gerechten naar je toe worden gebracht, wil je liever aan tafel zitten en een aantal gangen voorgeschoteld krijgen of loop je het liefste langs het buffet om wat lekkere dingen uit te kiezen? Voldoende mogelijkheden! Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Maarssen. Al onze chefs voldoen aan strenge kwaliteitseisen en stralen een passie voor koken en grillen uit. Jouw BBQ in Maarssen is bij hen in goede handen!

Moeilijk kiezen?

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Maarssen. Het water loopt je al in de mond bij het lezen van al die verschillende menu-opties en het zien van de bijbehorende foto's. Wat moet je nu kiezen? Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor welke optie gaat, je gaat hoe dan ook samen met je vrienden, familie of collega’s genieten van een avondvullend programma met een heerlijk BBQ diner in Maarssen. Maar we snappen dat je toch graag een keuze maakt die volledig aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Onze keuzehulptool maakt het jou een stuk gemakkelijker. Als je er met deze tool nog steeds niet uitkomt, neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

In Maarssen een BBQ plannen

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Maarssen een BBQ organiseren. Of je nu in je tuin of op kantoor een BBQ wilt organiseren en of je nu in het centrum of een buitenwijk woont. Op vrijwel elke locatie is een BBQ mogelijk! Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Bij elke BBQ in Maarssen heb je de keuze uit verschillende extra's. Sommige cateraars geven zelfs de optie om jouw tuin volledig aan te kleden met een tent, tafels en eventuele tuinversiering. Dus geen zorgen als je nog iets mist! Op de dag van de BBQ komt de chef ruim op tijd bij jou in Maarssen aan om alles voor te bereiden en op te bouwen. Zo kun jij zorgeloos de avond of middag tegemoet!

Goed verzorgde BBQ thuis met kok in Maarssen

Vergeet die standaard worstjes en hamburgers, de BBQ chefs van CHEFSTBL vertalen een BBQ op locatie in Maarssen naar fine dining. Het menu zal bestaan uit verse, heerlijke producten. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw (dieet)wensen. Zodra je de boeking hebt gemaakt, zal de chef contact met je opnemen om het menu samen door te nemen.

Onze chefs zetten met veel enthousiasme een volledig verzorgde avond neer. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar dat is niet alles wat onze chefs te bieden hebben. Zij bieden ook een bepaalde vorm van entertainment. Zo vertellen zij graag wat zij allemaal voor jou aan het bereiden zijn en waar de producten vandaan komen. Die BBQ chef in Maarssen zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Tot slot vinden wij het ook belangrijk dat je voldoende ontspant tijdens de avond. Onze chefs zorgen er dan ook graag voor dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen tijdens de BBQ-avond. Vooral geen stress! Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Maarssen. Zelfs het afwassen en opruimen nemen we graag van je over.

Boek een BBQ met kok op locatie in Maarssen

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod van BBQ's thuis met kok in Maarssen. Kijk rustig rond en boek jouw favoriete BBQ chef in Maarssen!

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.