Bbq in Katwijk aan zee

BBQ Katwijk aan zee

Hou jij van barbecueën maar laat je het werk liever aan anderen over? Boek dan een BBQ aan huis met kok in Katwijk aan zee! Je boekt bij ons niet zomaar een barbecue, maar een echte beleving. Onze BBQ chefs in Katwijk aan zee bereiden voor jou en je genodigden de allerlekkerste gerechten en vertellen enthousiast over hun creaties. Jij hoeft helemaal niets te doen en kunt al je aandacht verdelen over je lieve vrienden en familieleden. Aangezien jij voor niemand hoeft te zorgen en niet achter de BBQ hoeft te staan, kun je je aandacht eindelijk eens richten op je dierbaren. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Goed geregeld! Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Boek dan meteen die BBQ in Katwijk aan zee die je al zo lang op het oog hebt!

Alles over onze BBQ catering in Katwijk aan zee

Via onze website kun je kiezen uit verschillende BBQ's op locatie in Katwijk aan zee. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Dus of jij nu het liefste met zijn allen aan tafel zit, de hapjes krijgt voorgeschoteld aan een statafel of toch liever langs het buffet loopt. Voldoende mogelijkheden! Allemaal dankzij onze deskundige BBQ chefs in Katwijk aan zee. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Zij zorgen er graag voor dat jouw BBQ in Katwijk aan zee extra bijzonder wordt.

Hoe kan ik kiezen tussen al deze opties?

Door de grote hoeveelheid BBQ catering opties in Katwijk aan zee, kan het soms moeilijk zijn om te kiezen. Al die aantrekkelijke menu's en foto's maken het er niet makkelijker op. Wat moet je nu kiezen? Welk BBQ diner in Katwijk aan zee jij ook kiest, het wordt vast en zeker een middag of avond om niet snel te vergeten. Maar desondanks kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor keuzehulp. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Mocht je er met deze tool nog steeds niet helemaal uitkomen? Dan staan de medewerkers van CHEFSTBL uiteraard klaar om jou verder te helpen of eventueel advies te geven.

In Katwijk aan zee een BBQ plannen

Via CHEFSTBL kun jij gemakkelijk overal in Katwijk aan zee een BBQ organiseren. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Je regelt een BBQ met kok op vrijwel iedere locatie in Katwijk aan zee. Onze chefs rijden graag naar je toe om jou en je gasten een heerlijke avond te bezorgen.

Vaak zijn er ook extra services of uitgebreide opties mogelijk. Sommige cateraars geven zelfs de optie om jouw tuin volledig aan te kleden met een tent, tafels en eventuele tuinversiering. Dus mocht jij niet genoeg tuintafels hebben, dan wordt dit voor jou geregeld. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij tijdig bij jou in Katwijk aan zee aanwezig zijn om de BBQ voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

Goed verzorgde BBQ thuis met kok in Katwijk aan zee

Bij CHEFSTBL proberen wij jouw BBQ op locatie in Katwijk aan zee zo speciaal mogelijk te maken. Vergeet die standaard hamburgers of worstjes en wees voorbereid op een fine dining ervaring. Alle BBQ menu’s zijn creatief samengesteld met kwalitatieve, heerlijke en verse producten. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw voorkeuren, allergieën en dieetwensen. Nadat je de reservering voor de BBQ hebt gemaakt, nemen wij contact met je op om het menu samen door te nemen.

Met veel enthousiasme maken wij jouw BBQ-avond compleet. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar daarnaast bieden onze chefs nog wat anders. Zij vinden het namelijk ook leuk om iedereen een beetje te vermaken. Zo vertellen zij jou tijdens het kokkerellen graag van alles over wat ze doen, over de verschillende gangen en over de achtergrond van de producten. Je haalt dus sowieso een gezellige persoonlijkheid in huis als je een BBQ chef bij jou in Katwijk aan zee boekt!

Maar naast gezelligheid, entertainment en kwalitatief uitstekend eten, vinden wij ook ontspanning erg belangrijk. Voor, gedurende en na het BBQ-diner worden zoveel mogelijk taken van jou uit handen genomen door onze chef kok. Vooral geen stress! Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Katwijk aan zee. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Boek een BBQ met kok op locatie in Katwijk aan zee

Heb jij al zin gekregen in deze bijzondere beleving? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Ga dan gelijk naar ons aanbod aan BBQ's in Katwijk aan zee en kijk welke filters van toepassing zijn. Kies jouw favoriete chef en wij komen bij je langs om je een unieke BBQ-ervaring te bezorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.