Bbq in Horst

BBQ Horst

Wil je graag een uitgebreide BBQ in Horst organiseren? Boek dan een BBQ aan huis met kok! Een barbecue door een van onze chefs wordt gegarandeerd een speciale avond. Terwijl jij samen met je dierbare genodigden lacht, kletst en geniet van de zon, schotelt een van onze BBQ chefs uit Horst de meest verrukkelijke BBQ-gerechten aan jullie voor. Niemand hoeft afgezonderd te zijn van het gezelschap door de hele avond achter de BBQ te moeten staan. Dus sit back and relax! Al het werk wordt voor je gedaan. Jij en je gasten hoeven alleen maar te genieten van die heerlijk malse stukken vlees, frisse salades en ambachtelijke broden met tapenades. Heerlijk, toch? Dus, wil jij profiteren van dat mooie zomerweer? Dan wordt het tijd om die fijne BBQ in Horst te boeken!

Over onze BBQ op locatie in Horst

De keuze is reuze als het gaat om BBQ's op locatie in Horst. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ walking dinner, een BBQ buffet of een BBQ diner. Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Van alles is mogelijk. Wij werken namelijk samen met verschillende BBQ chefs in Horst. De grillmasters van CHEFSTBL zijn stuk voor stuk topchefs met een passie voor heerlijke gerechten en streekproducten. Bovendien geven zij een unieke draai aan jouw BBQ in Horst.

Moeilijk kiezen?

De keuze tussen chefs kan soms lastig zijn door al die fijne BBQ catering opties in Horst. Na het zien van alle foto’s en het lezen van de verschillende menu-mogelijkheden loopt het water je vast al in de mond. Wat moet je nu kiezen? Wat je ook kiest, je zult gegarandeerd een heerlijke, goedgevulde avond beleven tijdens het BBQ diner in Horst. Toch willen we je graag helpen bij je keuze. Onze keuzehulptool maakt het jou een stuk gemakkelijker. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd terecht bij een van onze medewerkers, mocht je nog advies kunnen gebruiken.

Organiseer in Horst een BBQ

Een BBQ organiseren kan op iedere locatie Horst. Of je nu in je tuin of op kantoor een BBQ wilt organiseren en of je nu in het centrum of een buitenwijk woont. Je regelt een BBQ met kok op vrijwel iedere locatie in Horst.

Bij elke BBQ in Horst heb je de keuze uit verschillende extra's. Er zijn zelfs cateraars die bij je kunnen langskomen met tafels, tuinaankleding en een tent voor in de tuin. Handig, niet? Op de dag van de BBQ komt de chef ruim op tijd bij jou in Horst aan om alles voor te bereiden en op te bouwen. Zo kun jij rustig genieten van de avond zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Horst

Vergeet die standaard worstjes en hamburgers, de BBQ chefs van CHEFSTBL vertalen een BBQ op locatie in Horst naar fine dining. Er wordt een uniek menu bereid door een van onze BBQ chefs in Horst . Heb jij speciale voorkeuren, dieetwensen of allergieën, dan passen wij het menu graag voor je aan. We nemen het menu graag persoonlijk met je door nadat je de reservering hebt gemaakt voor jouw BBQ in Horst.

Onze chefs gaan enthousiast te werk om jou en je gasten een topavond te bezorgen. Natuurlijk bereiden wij heerlijke BBQ-gerechten voor jou en je gasten. Maar onze chefs gaan verder dan dat. Op het menu staat namelijk ook een bepaalde vorm van entertainment. Zo vertellen zij jou tijdens het kokkerellen graag van alles over wat ze doen, over de verschillende gangen en over de achtergrond van de producten. Die BBQ chef in Horst zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Tijdens en na het diner kun jij dus lekker blijven zitten in je comfy tuinstoel. Maak je dus vooral nergens druk om. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw verzorgde BBQ catering in Horst. Laat het opruimen, afwassen (en afbouwen) dus lekker aan ons over!

BBQ met kok op locatie in Horst boeken?

Wil jij zo'n BBQ aan huis met kok in Horst wel eens uitproberen? Klaar om met jouw dierbaren van een bijzondere BBQ-avond te genieten? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod van BBQ's thuis met kok in Horst. Voordat je het weet staan wij bij jou op de stoep om jouw BBQ in Horst te verzorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.