Bbq in Holten

BBQ Holten

Als jij graag een originele en uitgebreide BBQ in Holten wil organiseren, dan raden wij je een BBQ aan huis met kok aan. Dit is niet zomaar een barbecue, maar een unieke beleving. Klinkt het niet heerlijk om tijdens een zwoele zomeravond in je eigen tuin te genieten van de allerlekkerste BBQ-gerechtjes gemaakt door een van onze BBQ chefs in Holten, en eindelijk weer eens de volle aandacht te geven aan je lieve vrienden en familie? Doordat onze chef de hele avond bij de BBQ staat, kun jij je lekker focussen op je gezelschap. Jij hebt niks om je zorgen over te maken en kunt vanuit je luie tuinstoel bekijken hoe iedereen geniet van die overheerlijke stukken vlees en bijpassende gerechten. Ideaal! Dus, wordt er mooi weer voorspeld de komende periode? Boek dan meteen die BBQ in Holten die je al zo lang op het oog hebt!

Meer over onze BBQ catering in Holten

Via CHEFSTBL kun je uiteenlopende BBQ's op locatie in Holten plannen. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld een BBQ walking dinner, BBQ buffet en BBQ diner. Hoe origineel is zo'n BBQ walking dinner, waarbij jij gezellig kunt rondlopen en aan verschillende statafels kunt staan, terwijl de BBQ-hapjes naar je toe worden gebracht? Voldoende mogelijkheden! Jouw BBQ-wensen worden waargemaakt door onze BBQ chefs in Holten. Dit zijn stuk voor stuk grillmasters met een passie voor koken en kwalitatieve streekproducten. Iedere chef geeft zijn eigen persoonlijke draai aan een BBQ in Holten.

Hulp bij het kiezen

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij het moeilijk vindt om uit de verschillende BBQ catering opties in Holten te kiezen. Na het zien van alle foto’s en het lezen van de verschillende menu-mogelijkheden loopt het water je vast al in de mond. Er zijn ook gewoon zoveel verschillende keuzemogelijkheden! Eigenlijk maakt het niet zoveel uit voor welke optie jij gaat. Alle BBQ diners in Holten hebben zo hun eigen unieke pluspunten. Toch helpen we je graag bij het maken van een beslissing. Jouw beslissing wordt een stuk eenvoudiger door gebruik te maken van onze keuzehulptool. Kom je niet veel verder met deze tool? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de medewerkers van CHEFSTBL voor advies.

In Holten een BBQ organiseren

Via onze website organiseer jij binnen no-time jouw BBQ op locatie met kok in Holten. Het maakt niet uit of de BBQ gaat plaatsvinden in een gezellig stadstuintje of op een grote boerderij net buiten de stad. Een BBQ met kok is mogelijk op iedere locatie in Holten. We komen graag bij je langs om jou en jouw genodigden een onvergetelijke middag of avond te bezorgen.

Je hebt meestal ook de keuze uit een aantal extra services. Bij sommige van onze cateraars is het zelfs mogelijk om tuinaankleding, tafels en een tent bij de BBQ aan huis in Holten te boeken. Zo hoef je zelf helemaal nergens meer aan te denken tijdens die zwoele zomeravond. Op de dag van de BBQ op locatie in Holten wordt alles tijdig voorbereid en opgebouwd. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt voor de lekkerste gerechten!

BBQ bij jou thuis mét kok! Mogelijk in Holten

Bij jouw BBQ op locatie in Holten komen wij uiteraard niet aan met standaard hamburgers of worstjes. Nee wij vertalen jouw BBQ naar een echte fine dining ervaring. Onze BBQ chefs in Holten stellen een op maat gemaakt menu samen met heerlijk verse producten. Heb jij speciale voorkeuren, dieetwensen of allergieën, dan passen wij het menu graag voor je aan. Wanneer je de BBQ in Holten hebt geboekt, nemen wij contact met je op om dit te bespreken.

Onze chefs zetten met veel enthousiasme een volledig verzorgde avond neer. Enerzijds zetten wij onze kookkunsten in om de lekkerste gerechten voor te schotelen. Maar onze chefs gaan verder dan dat. Ook entertainment staat op het menu. Ze vertellen jouw interessante weetjes over de gerechten en ingrediënten. Die BBQ chef in Holten zorgt er wel voor dat de avond gezellig en interessant blijft!

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat je tijdens de avond zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Daarom nemen onze chefs zoveel mogelijk werk uit handen. Jij hoeft je nergens om te bekommeren. Dit hoort bij de service van onze goed verzorgde BBQ catering in Holten. Die afwas en dat opruimen wordt geregeld door ons.

Klaar voor een BBQ met kok op locatie in Holten?

Ben je enthousiast geworden van onze werkwijze? En wil je samen met collega's, vrienden of familie genieten van het heerlijke zomerweer én de lekkerste gerechten? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod van BBQ's thuis met kok in Holten. Kies jouw favoriete chef en wij komen bij je langs om je een unieke BBQ-ervaring te bezorgen.

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2024 CHEFSTBL. All Rights Reserved.